DVIJE RUKOMETNE pobjede u Varaždinu

U Varaždinu je u sportskoj dvorani Graberje u nedjelju odigran 9. krug 1. HRLD-A-sjever. Mladi igrači MRK Čakovca su pod vodstvom trenera Davora Varge odigrali dvije utakmice i u obje pobijedili. U prvoj su utakmici pobijedili vršnjake iz RK Varaždina.

Od samog su početka imali vodstvo koje se s vremenom samo povećavalo. Krajnji rezultat bio je 24:15 u korist Čakovčana. Druga utakmica između RK Vidovca i MRK Čakovca bila je neizvjesnija, ali samo u početku. Čakovčani su odličnom igrom uspjeli stvoriti nekoliko golova razlike i tu prednost zadržati do kraja. Utakmica je završila rezultatom 27:19 za Čakovčane. Priliku da odigraju utakmice dobili su svi igrači. Posebno treba istaknuti Jana Sanjkovića, ali i standardno dobru prvu postavu.



Nakon odlične predstave Mcdonalds Varaždin (Globalna Hrana d.o.o) počastio je naše rukometaše obilnom večerom. Ovim im se putem u ime rukometaša i uprave MRK Čakovec zahvaljuju. Posebne pohvale voditeljici Silvijani koja se unatoč gužvi maksimalno potrudila i profesionalno poslužila naše igrače koji su naravno bili sretni, zadovoljni i siti.

Za MRK Čakovec zaigrali su: Bobičanec Jan, Horvat Vito, Hozmec Petar, Juranić Jura Egon , Mađarić Hugo, Pavlic Grga, Sanjković Jakov, Sanjković Jan , Tkalčec Luka, Kovačević Jakov, List Vito, Lukša Blaž, Novak Jan, Mislav Krauthacker, Solarić Alex, Turk Noa i Pintarić Ivan.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije