BRONCA Nino Baša iz Ivanovca osvojio treće mjesto u Italiji!

Vodeći junior svijeta Pavao Jozić dokazao je kvalitetu osvojivši prvo mjesto na stolnoteniskom Međunarodnom prvenstvu Italije za osobe s invaliditetom u Lignanu.

Jozić, koji je član stolnoteniskog kluba Synergia – Samobor je u finalu nakon velike borbe pobijedio najvećeg juniorskog suparnika Nijemca Tima Lauea 3-2, nakon što je Nijemac vodio 2-0 u setovima i 7-3 u trećem setu, javlja HRT.

Medalju i to broncu osvojio je Međimurec Nino Baša koji je u nakon neizvjesne borbe pobijedio Japanca Yuichira Kitagawu 3-2.

NinoBašaiz Ivanovcaje učenik prvog razreda Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, a stolnim tenisom se bavi šest godina. Spomenimo kako je Nino osvojio prvo mjesto pojedinačno i drugo u igri parova na Europskim igrama mladih u Varaždinu u svojoj kategoriji tri.

Isto tako, Nino Baša je osvajač priznanja Hrvatskog paraolimpijskog odbora te Gradova Čakovca i Zagreba za mlade i perspektivne sportaše, a već je izborio i ulazak na svjetsku rang listu stolnotenisača s invaliditetom. Čestitamo!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije