FOTO Teška nesreća u Svetoj Mariji – mladića iz gorućeg auta vadili policajci

Kako javlja PU međimurska, danas rano ujutro u 5,15 sati dogodila se teža prometna nesreća u Svetoj Mariji. Vozač osobnog automobila rođen 1998. godine sletio je s ceste i udario u električni stup u Ulici Matije Gupca. Nakon udara, vozilo se zapalilo.

>>> ZAPALILO se vozilo prilikom udara u stup

Prema informaciji Andreasa Lisjaka, zapovjednika DVD-a Sveta Marija, on je dobio dojavu o nesreći od Policijske postaje Prelog da je automobili unesrećenog mladića iz Svete Marije u plamenu, a kojeg su prilikom toga iz buktinje izvukli policajci spomenute postaje. Naime, oni su za vrijeme noćne smjene prvi naišli na nasreću i pružali mu pomoć. Zahvaljujući njihovoj brzoj rekaciji uspjeli su mladića izvaditi iz vozila.

Jedan od njih pokušao je požar ugasiti s aparatom što je bilo nedostatno. – Trebala im je naša pomoć. Na mjesto nesreće došli smo s vatrogasnim vozilom i buktinju smo ugasili dodatno pjenom i vodom. O tome su sudjelovala četiri naša člana. To je bilo žurno jer je vatra prijetila kući s drvenim prozorima i vratima te drvenim krovištem – rekao nam je Lisjak.

Vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec kako bi mu pružili liječničku pomoć. Težina njegovih ozljeda još uvijek nije poznata, no neslužbeno dozanjemo da izma ozljede glavei noge. U policiji doznajemo da je mladi vozač prvo udario u dvorišnu ogradu, a zatim u stup. Više o samoj nesreći i uzroku donosimo u suradnji s PU međimurskom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije