FOTO Vlak gurao Opel po tračnicama, žena i dijete bez teških ozljeda

Danas (četvrtak) nešto prije 17 sati u Frankopanskoj ulici u Murskom Središću došlo je do naleta putničkog vlaka na osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka.

>>> VLAK NALETIO na auto u M. Središću, dijete prevezeno u bolnicu

Na obilježenom cestovno-pružnom prijelazu, ali bez branika (brklje) vozačica osobnog vozila marke Opel, najvjerojatnije nije primijetila vlak koji je iz smjera Čakovca vozio prema Lendavi te je dospjela pod njegove kotače.

Prema riječima ‘šetača’ u vozilu su bile dvije ženske osobe, koje su kasnije vozilo Hitne medicinske službe prevezene u čakovečku bolnicu, s lakšim ozljedama, ali u šoku zbog događaja.

Neslužbeno doznajemo da je vozačica iz Peklenice, a da je u vozilu bilo i dijete. Nakon naleta, vlak je pedesetak metara gurao automobil prije nego je uspio stati.

Ovog trenutka promet se Frankopanskom ulicom održava po naputcima i regulacijom prometne policije koja obavlja očevid. Vlak nije nastavio put prema Lendavi i trenutno (17,37 sati) je na pruzi jer je pod njegovim prednjim dijelom vozilo.

Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće utvrdit će policijski djelatnici, a mi samo napominjemo kako je na ovom cestovno-pružnom prijelazu do sada bilo više nesreća, pak i s poginulom osobom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije