FOTO: Međimurski nogometni čelnici zasjedali u Kotoribi

U prostorijama NK Graničar Kotoriba u četvrtak, 29. prosinca održana je 17. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza kojoj je domaćin bio spomenuti klub.

U njihovo ime na početku je čelnicima saveza riječi dobrodošlice uputio klupski dopredsjednik Josip Kos. Rekao je kako su gosti uglednog sportskog kolektiva u kojem dominira rad s mladima i to prije svega iz vlastitih redova istaknuvši kako u svojim redovima imaju 99,9% vlastitoga kadra i da su na pravom putu za stvaranje najoptimalnijih uvjeta za rad svim dobnim skupinama igrača.

To će učiniti budućom gradnjom novog sportskog zdanja vrijednog 7 milijuna kuna, a za što veći dio sredstava očekuju iz europskih fondova. Pozdravio je ideju čelništva MNS što se sjednice održavaju dislocirano.

Posljednja ovogodišnja sjednica, pod predsjedanjem predsjednika MNS Mate Kljajića, imala je obvezu proanalizirati izvješća povjerenika za natjecanje u MŽNL Čakovev/Varaždin kojeg je sastavio Darko Jambrović.

Potom je tu bilo izvješće Željka Bacingera, disciplinskog suca iste lige i povjerenika za suđenje Željka Franića iz Varaždina. Potonji nije bio na skupu, a što je od nekih članova IO ocijenjeno neodgovornim pa je donijet zaključak kako se na 18. sjednici mora obvezno pojaviti.

Prihvaćena su i sva izvješća povjerenika za natjecanje u međimurskim nogometnim ligama s dosta problema u radu na koje je nailazio povjerenik Mijo Horvat koji je posao uzorno obavio. Pohvaljen je rad disciplinskog suca Stjepana Perka od strane Damira Dominića, dopredsjednika MNS.

U njegovoj raspravi otvorilo se pitanje nediscipliniranih klupskih sredinama koje godinama “dominiraju” na međimurskoj nogometnoj sceni pa je čak predložio da se s njihovim upravama naprave instruktivni sastanci.

Odlučeno je da se teško bolesnom igraču NK Dubravačan iz Donje Dubrave Niki Paheku za njegovo liječenje odobri 3.000 kuna s obrazloženjem kako je MNS uvijek pomogao sve što je humano i plemenito.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije