Ljudi oko nas: Zubarske rukavice zamijenila kuharskima

U Donjoj Dubravi s pravom govore: ‘Bilo kuda, žene svuda!’ Riječ je o Udruzi žena Donja Dubrava. Da je tome tako potvrđuje niz aktivnosti ispod kojih sada na kraju godine mogu podvući crtu.

Dio zasluga za to pripada agilnoj predsjednici Bernardi Miser (60) dr. med. dent., vlasnici privatne stomatološke ordinacije u svojoj sredini. Ona se ničim i nimalo ne razlikuje od članica kojima je na čelu.

Uvjerili smo se to ovih dana kada je u Donjoj Dubravi odigrana humanitarna nogometna utakmica između NK Dubravčan Donja Dubrava i NK Mladosti iz Svete Marije, a u svrhu prikupljanja novčanih sredstva za pomoć u liječenju teško bolesnoga Nike Paheka iz Donje Dubrave, a igrača NK Dubravčan.

U njegovom klubu su se pobrinuli da do financijskih sredstava dođu posredstvom različitih izvora. Jedan od njih je bila i pomoć Udruge žena koje su za posjetitelje nogometne utakmice i druge namjernike pekle langoše. Među mnoštvom žena našla se je i predsjednica koja je za tu svrhu zubarske rukavice zamijenila kuharskima da sve bude po pravilima struke.

Pljesak predsjednici i članicama Udruge koju vodi!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije