Željko Golik: ‘Kadar je definitivno premali i premlad’

Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec u devet jesenskih kola ubilježio je tri pobjede i šest poraza te je sa 6 bodova na 11. mjestu i čeka ga težak drugio dio sezone. Iza Čakovčanki su Arena i Osijek s 3 boda i na začelju Dalmatinka s jednim bodom. Ispred Zrinskog su Dugo Selo i Split koji imaju 7 bodova.



Kakvo je stanje u klubu i što možemo očekivati od Zrinskog u narednoj godini pitali smo trenera Željka Golika: ‘Prvi dio prvenstva je za Zrinskice završio 12. studenoga pa je ekipa imala slobodno do 5. prosinca kada se nastavilo trenirati. Drugi dio prvenstva igra se od 28. siječnja pa do 4. lipnja odigrati 17 kola.



Ekipa je u odnosu na jesenski dio ostala bez Tene Horvat (otišla na rad u Austriju), Sare Brgles (vratila se u Koprivnicu zbog privatnih obaveza), trenutno još nije riješen status Stele Posavec (bila na posudbi u Lokomotivi do 31. prosinca), a kada se zna da od prošle sezone nema u klubu Gavrić, Maljak i Lupić igrački kadar je definitifno premali i premlad za ono što klub očekuje u nastavku prvenstva, a to je borba za opstanak u najelitnijem rukometnom rangu za žene. Za sada je u klub došla igračica koja igra na vanjskoj poziciji Iva Papac (rođena 1998 godište na posudbu iz Podravke Koprivnica).



Bez obzira na trenutnu situaciju ekipa svakodnevno trenira bez obzira na praznike, a planira se poslije nove godine trenirati dva puta na dan za vrijeme školskog raspusta kako bi se pokušalo biti što spremniji za nastavak prvenstva koje započinje utakmicom u Čakovcu 28. siječnja protiv izravnog konkurenta za opstanak ekipe Splita 2010.



U međuvremenu do početka prvenstva 21. siječnja održat će se klupski festival rukometa gdje će igrati sve generacije u klubu, a toga dana će seniorke odigrati utakmicu osmine finala Hrvatskog kupa čiji je ždrijeb je 5. siječnja.’


I dalje su vrata kluba otvorena za sve djevojke/djevojčice koje žele trenirati i igrati rukomet, kontakt je Ljubica Vrbančić 091 / 579 – 3364.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije