Zbor nogometnih trenera Međimurske županije pomaže oboljelom Niki Paheku

U petak, 16. prosinca u Nedelišću je održana sjednica izvršnog odbora Zbora nogometnih trenera i završno druženje povodom kraja godine. Odazvalo se više od 25 trenera.

Izvršni odbor je na svojoj sjednici donio nekoliko odluka, a one se odnose na poboljšanje kvalitete rada s mlađim uzrasnim kategorijama i to kroz sustav edukacije trenera. Zaključili su kako je potrebno izvršiti licenciranje svih trenera mlađih ekipa i nogometnih škola koje djeluju na području Međimurskog nogometnog saveza.

Upozoravaju na to da trenere treba upozoriti na plaćanje članarine za 2017. godinu jer mnogi brkaju plaćanje članarine i korištenje postojeće licence, tj. dozvole za rad. Trener bez plaćene članarine za tekuću godinu ne može voditi ekipu. Razlog tome je što licenca vrijedi za natjecateljsku sezonu, a članarina za kalendarsku godinu.

Izvršni odbor Zbora nogometnih trenera donio je hvalevrijednu odluku o financijskoj pomoći za liječenje igraču Niki Paheku iz NK Dubravčana. Donacija u iznosu od 1.500 kuna bit će doznačena na donatorski račun, a Zbor nogometnih trenera dobar je primjer svima iz nogometnog svijeta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije