Počinje 1. ATON limač kup: Provjerite kompletan raspored

>> Počinje 1. ATON limač kup: Provjerite kompletan raspored

Kako bi i oni najmlađi nogometaši Međimurja okusili igranje na jedinstvenom igralištu na mantinele s umjetnom travom, organiziran je 1. ATON limač kup koji će se održati neposredno prije prvenstva Međimurja, u periodu od 20. do 23. prosinca.

Na turniru će nastupiti ukupno 31 ekipa u 4 kategorije mladih nogometaša i to U-6, U-8, U-10 te U-17. Turnir počinje u utorak, 20. prosinca u 17 sati, a otvara ga kategorija U-8. U srijedu, 21.prosinca od 17sati igra kategorija U-6, a od 19:30 sati kategorija U-17.

U četvrtak, 22. prosinca od 16 sati igraju limači (U-10). U petak, 23. prosinca od 17 sati igraju se utakmice za 3. mjesto, a nakon njih finalne utakmice u svim kategorijama.

Nakon odigranih finalnih utakmica u petak, održat će se javno izvlačenje parova po skupinama za 2. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele s početkom u 20 sati.

Mnoge tvrtke sponzoriraju turnir, a Proming d.o.o. je generalni pokrovitelj. Zlatni pokrovitelji turnira su tvrtke Drvotrade Nedelišće, Motoreni d.o.o. , Euroherc, C lab d.o.o., AMC Međimurje i Centrometal d.o.o., srebrni Međimurske vode, Tegra d.d., Mesnica Mihalić, Međimurski dvori, Erste Banka, Pfeifer TTI, Rolete d.o.o., Bukal d.o.o., Letis d.o.o., Nenographics d.o.o., Studio P d.o.o., Uljara Poljoposavec Nedelišće, Logico d.o.o., Limex d.o.o. te Alzas d.o.o.

Medijski pokrovitelji turnira su eMedjimurje, Međimurske novine, Radio STUDIO M, Radio 105 te List Međimurje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije