Na meti lopova poduzeća iz Strahoninca i Čakovca

Policijska uprava međimurska javlja o teškim krađama. U noći s 12. na 13. prosinca u Strahonincu, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je skladište privatnog poduzeća, odakle je ukrao nekoliko stotina kilograma olovnog otpada, protočni plinski bojler i razne ventile za vodu.

Iste noći u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provaljeno je u skladište privatnog poduzeća, odakle je ukradena električna bušilica i agregat za struju.

– Materijalna štete procjenjuju se na više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Maloljetnik provalio u obiteljsku kuću u Kotoribi

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Naime, u noći s 10. na 11. rujna u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, provalio je u obiteljsku kuću, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari, ali pritom ništa nije ukrao.

Materijalna šteta nastala provaljivanjem procjenjuje se na oko tisuću kuna.

Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije