Šest medalja badmintonskih poletaraca i juniora u Novskoj

U subotu u dvorani Srednje škole Novska u organizaciji Badmintonskog kluba Novska održano je Prvenstvo Hrvatske 2016. za poletarce u-11 i juniore u-19. Na PH je nastupilo 25 poletaraca iz 8 klubova i 32 juniora iz 7 klubova, a među njima uspješno ekipa poletaraca i juniora Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom trenera Tomislava Grubića.

U konkurenciji poletaraca dječaka u-11 naslov je osvojio Roko Pipunić, a naš Vito Peti je osvojio brončanu medalju. Poredak ostalih naših: Josip Đeri i Matej Martinjak ispali u četvrt finalu i Vito Blažić 1/8.

U konkurenciji poletarki djevojčica u11 naslov je osvojila Jelena Buchberger. Poredak naših: Vanja Novak četvrt finale te Lucija Kacun i Nela Novak 1/8.

U konkurenciji parova poletaraca u-11 naslov prvaka osvojio je par Ivano Kukla / Roko Pipunić, a naš par Matej Martinjak / Josip Đeri osvojio je brončanu medalju. Drugi naš par Vito Peti / Vito Blažić osvojio je 5. mjesto.

U konkurenociji parova poletarki u11 naslov prvaka osvojio je par Jelena Buchberger / Vlatka, a naše Vanja i Nela Novak ispale u četvrtfinalu.



U konkurenciji juniora u19 prvak je postao Filip Jagar, a naš Luka Grubić ispao u četvrt finalu od kasnijeg prvaka Jagara, Filip Bel i Lino Zadravec ispali u 1/8.

U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Lucija Trgovac, a naša Ela Trstenjak osvojila je brončanu medalju, dok je Barbara Kancijan ispala u 1/8.

U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali Luka Ban / Dominik Doko pobijedivši u finalu naš par Filip Bel / Lino Zadravec 2:0.

U konkurenciji parova juniorki u19 naša Ela Trstenjak sa Zagrepčankom Ingom Sadaić postala je državna prvakinja pobijedivši u finalu par Antea Rendulić / Lucija Trgovac 2:0.



U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojili su Josip Meglić / Inga Sadaić, a naš par Filip Bel i Ela Trstenjak osvojio je brončanu medalju. Ostali naši: Luka Grubić s Dubrovčankom Mijom Čerjan te Lino Zadravec / Barbara Kancijan poraženi u četvrtfinalu.

Čestitamo svim našim igračima na osvojenim medaljama koje su dokaz uspješnog i kvalitetnog rada s mladima, gdje su nastavili ovogodišnji niz osvajanja medalja na svim PH 2016. te ukupno osvojili rekordnih 28 medalja (seniori broncu i ekipno srebro, veterani 2 zlata,1 srebro i 6 bronci, kadeti u15 3 zlata i 2 bronce, mlađi kadeti bronca, mlađi juniori 5 bronci, poletarci 2 bronce i juniori zlato, srebro i 2 bronce ).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije