Prelog: ‘Kad će više taj snijeg?’

Snijega oko nas zasad nema, a s predstavom naziva ‘Kad će više taj snijeg?’ brojne male, ali i velike razveselio je u četvrtak, 8. prosinca Laboratorij zabave. Za sebe, članovi Laboratorija zabave, kažu da se Laboratorij zabave u potpunosti posvećuje inspiriranju djece, mladih, roditelja pa čak i učitelja kako bi osvijestili vlastite jedinstvene mogućnosti naracije, pisanja i kreativnog razmišljanja.

Samim time što iza toga stoji potvrda Ministarstva znanosti, kulture i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje stvar postaje još zanimljivija. Laboratorij zabave se u potpunosti odriče svake vrste nezanimljivog razgovora, već viđenih i izlizanih predstava i likova te predstavlja interaktivni studio novog doba.

Ova dramatizirana predstava, zapravo jedna prekrasna božićna priča, odigrana je u prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga u suradnji Muzeja Croata insulanus Grada Preloga i Knjižnice i čitaonice Grada Preloga.

Sjajne ravnateljice Muzeja i Knjižnice Ivu Kožnjak i Maju Lesinger sigurno je razveselio veliki broj posjetitelja. Nadamo se da će ovakvih događanja, u njihovoj organizaciji, biti što više, javlja Prelog.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije