Počinje Zimsko prvenstvo u malom nogometu, već prvog dana zanimljivi derbiji

U subotu, 10. prosinca, s početkom u 13 sati, u maloj dvorani Arene Varaždin, počet će 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu pod imenom ‘Pan kup Varaždin 2016’.

Već prvoga dana mala specifičnost – turnir će se igrati dvokratno, jer će se ‘u sklopu’ malonogometnog druženja dogoditi trosatna stanka za – rukometni spektakl. Sraz srednjoeuropske SEHA Lige između PPD Zagreba i mađarskog Veszprema.

Uz ovaj rukometni šlag, i prvi će malonogometni dan Pan kupa imati ‘poseban okus’.

Najuspješnija međimurska ekipa varaždinskog Prvenstva u zadnje četiri godine, Svježa jaja Vuk iz Čehovca, otvorit će turnir protiv uvijek nepredvidivog ladanjskog sastava Hudek Trgotrans. Odmah potom prva velika poslastica – lanjski finalist i pretprošlogodišnji pobjednik odmjerit će snage s izvrsnom Jelenom Trade iz Subotice Podravske, u pitanju je podsjećamo prva utakmica ‘skupine smrti’ kako smo zbog izuzetne kvalitete svih aktera nazvali skupinu 2 prvoga kruga.

U popodnevnom dijelu programa još će biti ‘pogranični’ sraz Višnjice i slovenskog Zavrča (oba su mjesta na samo kilometar-dva od hrvatsko-slovenske granice, iako je Zavrč petnaestak kilometara sjevernije), a nakon toga i veterana koprivničkog OPG Radiček Niko-Tradea i varaždinskog Hidromonta & MP-a. Slijede tri sata rukometa, a onda – večera za pet!

Naime točno toliko – pet utakmica – odigrat će se u večernjem dijelu. Ponajbolja veteranska momčad Varaždinske županije otvorit će večernji program utakmicom s novakom na varaždinskom turniru, ali dobro znanim sudionikom malonogometnih turnira u regiji pa i velikoj Kutiji šibica – bjelovarskim sastavom Heba Gradnja Invest – Nim sport.

Nakon toga na parket će nogometna mladost – uvijek dobar Ropox kontra juniora Bednje iz istoimenog zagorskog mjesta. Potom će trnovečki Auto Florijanić, nositelj grupe 5, odmjeriti snage sa svake godine sve boljim sastavom CB Mi 2 & RC Baza 2, a oko 21 sat na teren će i veliki povratnik na varaždinski turnir, pobjednik od prije tri godine – MNK Črešnjevo.

Kontra Fotexovih juniora. Za kraj subotnjeg programa teksaško-ljubeški kasnovečernji ogled, za otvaranje skupine 7.

Sve u svemu, Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu atraktivno kreće od samog starta pa ne propustite ‘zaviriti’ u Arenu Varaždin. Dnevna je ulaznica svega 15 kuna.

Raspored utakmica pogledajte ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije