Dobriša, pas kojeg je starica izudarala sjekirom po glavi, dobro se oporavlja

Policijska uprava međimurska u četvrtak, 1. prosinca u poslijepodnevnim satima zaprimila je kaznenu prijavu na zapisnik od 46-godišnjeg muškarca iz koje proizlazi da je u Celinama, krajem studenoga došlo do težeg ozljeđivanja njemačkog ovčara, nepoznatog vlasnika.

– Ozlijeđeni pas zbrinut je u Veterinarskoj ambulanti u Čakovcu. O događaju izviješteno je nadležno državno odvjetništvo. U tijeku su kriminalistička istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja – javila je danas PU međimurska.

Pas, kojeg je 70-godišnja mještanka iz Celina pokušala ubiti sjekirom, oporavlja se od teških ozljeda. Njemačkog ovčara pronašao je komunalni redar i odvezao ga veterinarsku ambulantu Mr. Kvakan.

O psu, koji je nazvan Dobriša Wasco, brinu u čakovečkom skloništu za pse koje vodi udruga Prijatelji. I dok policija provodi istragu, u selu kažu da je staricu prijavio sin. Pas je star između tri i četiri godine i u azilu mole za pomoć u hrani i novcu za pokrivanje troškova liječenja.

– Njegov doktor i sestra previli su ranu i zasad to sjajno izgleda. Nadamo se da će tako i ostati. Jede, pije i predivan je, predivan. Niti trunke zločestoće nema u njemu. Prijava protiv počinitelja je predana i poznat je – istaknula je Aleksandra Hampamer iz udruge Prijatelji.

>>> Horor u Celinama: Pronašli psa s ogromnom rupom na glavi
>>> Svi užasnuti: Starica sjekirom smrskala psu glavu, prijavio ju sin

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije