Bogat program na Danima vjenčanja 19. i 20. studenog u varaždinskoj Areni

Ovogodišnja sajmska priredba pod nazivom ‘Dani vjenčanja u Varaždinu 2016’ održava se 19. i 20. studenog u varaždinskoj Areni.

Uz predstavljanje svakog izlagača i nagradne igre za posjetitelje pripremljen je bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog vikenda na Danima vjenčanja u Varaždinu.

Sajam otvara gradonačelnik Varaždina Goran Habuš u subotu u 12 sati, a program vodi Andreja Loparić, poznata varaždinska voditeljica.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajmska priredba humanitarnog karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu u sajamsku dvoranu.

Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina.

Modne revije se realiziraju u suradnji sa velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadnog dijela Hrvatske u produkciji Predraga Brkljača. Na modnoj reviji se bira Miss dana vjenčanja.

U organizaciji Ceha frizera Varaždinske županije, frizerski saloni će imati prezentaciju izradi najljepše i najmaštovitije vjenčane frizure.

Vizašisti iz Zagreba talijanske škole Callegari će imati cjelodnevno besplatno šminkanje i prezentaciju dnevnog i večernjeg make up-a. Ugostitelji će imati cjelodnevne prezentacije i degustacije.

Cjelodnevnu gastronomsku ponudu imat će bistro Time out koji je u sklopu sajamske dvorane.

Na sajmskoj priredbi će se predstaviti frizerski saloni, saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, vinari, najmodavci svadbenih dvorana, udruge, OPG-i i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači, auto kuće, i drugi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije