Rukometaši Nedelišća i dalje na vrhu tablice

Nakon 6. kola u 3. HRL Sjever rukometaši Nedelišća i dalje su vodeći na tablici bez izgubljene utakmice. Ovaj put s dva boda vraćaju se iz Garešnice, gdje su pobijedili istoimenu drugu ekipu rezultatom 24:29. Poluvrijeme 12:13.

Startali su opet kao ‘dizelaši’ te Garešnica radi razliku 5:1. Polako se bude i stižu rezultat te na poluvrijeme idu s jednim golom prednosti. U nastavku utakmica gol za gol. Puno promašenih zicera i kontri koje nisu realizirali zadaje glavobolje treneru Buvaču. No ipak se vade i daju sve od sebe te na kraju i zasluženo pobijeđuju s pet golova prednosti.

Nadamo da su se dovoljno ispromašivali pred važnu utakmicu 7. kola gdje se sastaju s ekipom Marofa. Utakmica će se odigrati u Novom Marofu u subotu 5. studenoga (zamjena domaćinstva) jer je slijedeći vikend dvorana ATON u Nedelišću zauzeta.

Protiv Garešnice II igrali su golman Obadić K, igrači – Trstoglavec (1), Hudin, Bratković (3), Mrčela, Potočnjak (3), Bakač (2), Korent (5), Radović (5), Farkaš (6), Jakšić (4), Slaviček, trener Buvač Nebojša prof.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije