Nesreće u Podbrestu i Donjoj Dubravi, slupana četiri vozila

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana, brojni građani posjetit će groblja u skladu s tradicionalnim vjerskim i obiteljskim običajima u znak sjećanja na pokojne.

Budući da tijekom obilježavanja blagdana Svih svetih, posebice u blizini groblja, postoji mogućnost nastanka prometnih gužvi i povećanog broja protupravnih ponašanja, Policijska uprava međimurska i ove će godine poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se osigurala maksimalna protočnost prometa i sigurnost građana.

– U cilju nesmetanog odvijanja prometa i izbjegavanja prometnih gužvi, pozivamo građane da prilikom posjeta grobljima poštuju prometne propise i postavljenu signalizaciju, te da budu tolerantni prema drugim sudionicima u prometu – kažu u PU međimurskoj.

No, ni današnji dan nije prošao bez prometnih nesreća. Oko 9 sati u Podbrestu u Ulici Vladimira Nazora, dogodila se proemtna nesreća u kojoj su sudjelovali kamion (tamić) i automobil. Uzrok nesreće je oduzimanje prednosti prolaska.

Nešto poslije 10 sati došlo je do sudara između dva osobna vozila u centru Donje Dubrave, kod crkve. Srećom, osim materijalne štete, u nesrećema nije bilo ozlijeđenih.

Policija stoga poziva na povećani oprez, prilagodite brzinu uvjetima na cesti, budite strpljivi i nemojte zaboraviti danju imati upaljeno svjetlo.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije