Komentar nedjeljnog kola: Šestica Rudara, petarda Pušćina, poraz Kotoripčana

U nedjelju smo imali šest susreta Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin i od toga pet susreta međimurskih i varaždinskih klubova. Najuvjerljiviji je bio Rudar koji je u gostima razmontirao Novi Marof 6:1. Već je poluvrijeme bilo 4:0.

Uvjerljiva pobjeda Rudara


Jalžabet i Međimurec su završili 2:2. Dobrih 2:2 za Međimurec jer je poluvrijeme bilo 0:0 pa je domaćin poveo s 2:0, a naša ekipa stigla do gostujućeg boda. Zadrugar je poražen od Mladost Kometa iz Preloga 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1 pa u nastavku 0:2, a domaćin je tek uspio ublažiti poraz.


Plitvica je u Gojancu pobijedila Slobodu Slakovec 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. Pušćine je bilo uvjerljivo protiv Zelengaja 5:0.

Peatrda Pušćina

MŽNL: subota Podravina – Nedelišće 2:3, Polet (SMnM) – Sloga (Č) 4:0, nedjelja Novi Marof – Rudar 1:6, Jalžabet – Međimurec 2:2, Zadrugar – Mladost Komet 1:2, Pušćine – Zelengaj 5:0, Varteks – Nedeljanec 3:1, Plitvica (G) – Sloboda (S) 3:2


1. ŽNL: Mladost Sveta Marija slavila u Kotoribi, domaćinima tek jedna pobjeda

U donjomeđimurskom derbiju prvi poraz lidera Graničara iz Kotoribe od Mladosti iz Svete Marije 1:2 sa svim golovima u prvom dijelu. Naprijed je poražen od Centrometala 0:1 s golom s velike udaljenosti u drugom poluvremenu.

Poraz Galeba od Omladinca (NSR) 0:2 s golom u svakom poluvremenu. Mladost (I) je stradala od Trnave 0:5 s dva gola u prvom i tri u drugom dijelu. Sloga (Š) i BSK odigrali su 1:1 s golom domaćina u prvom poluvremenu i gosta u drugom.

Domaći poraz Galeba

Jedinstvo (GM) je poraženo od Hodašana 3:4 s nizom grešaka domaćeg vratara. Poluvrijeme je bilo 1:3, domaćin se vratio na 3:3 no gosti još jednim golom uzimaju sva tri boda. Pobjeda Spartaka nad Mladosti (P) 2:0 s golovima u drugom poluvremenu.

1. ŽNL: subota Polet (Pribislavec) – Dinamo (Domašinec) 1:2 , nedjelja Naprijed – Centrometal 0:1, Galeb – Omladinac (Novo Selo Rok) 0:2, Graničar (Kotoriba) – Mladost (Sveta Marija) 1:2, Mladost (Ivanovec) – Trnava 0:5, Sloga (Štrigova) – BSK 1:1, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Hodošan 3:4, Spartak – Mladost (Palinovec) 2:0

2. ŽNL skupina A: Omladinac (DS) jedini raspucani

Podturen i lider Dinamo (P) odigrali su bez golova 0:0. ČSK i Dubravčan odigrali su 1:1 s golovima u durgom poluvremenu. Kraljevčan je poražen od Dubrave 0:1 golom u drugom poluvremenu.

Omladinac (DS) je pobijedio ravu (DM) 6:0 s četiri gola u prvom dijelu i još dva u nastavku. Borac (T) i Mladost (D) odigrali su 1:1 golovima u drugom poluvremenu. Vidovčan je golom u prvom poluvremenu pobijedio Budućnost (M) 1:0.

Croatia je ostala kod kuće bez bodova

U susjedskom derbiju Strahoninec i Bratstvo (SV) odigrali su bez golova 0:0. Poraz Croatije od Jedinstva (NSnD) 0:2 golovima u drugom poluvremenu.

U susjedskom derbiju u Strahonincu bez golova


2. ŽNL skupina A:
nedjelja Podturen – Dinamo (Palovec) 0:0, ČSK – Dubravčan 1:1, Kraljevčan 38 – Dubrava 0:1, Omladinac (Držimurec Strelec) – Drava (Donji Mihaljvec) 6:0, Borac (Turčišće) – Mladost (Dekanovec) 1:1, Vidovčan – Budućnost (Miklavec) 1:0, Strahoninec – Bratstvo (Savska Ves) 0:0, Croatia – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) 0:2.

2. ŽNL skupina B: Sokol i Bratstvo (J) ne posustaju

U Jurovcu pobjeda Bratsva nad Donjim Koncovčakom 4:1 nakon što je poluvrijeme bilo 1:1. Plavi i Hajduk (B) su na odmor otišli s 1:1, a u nastavku potop gostiju i domaća pobjeda 5:2. Trnovec je poražen od Slobode (M) 0:1 golom u drugom dijelu.

Šenkovec je poražen od Sokola 1:3 koji je i na poluvremenu imao minimalnu prednost 0:1. Venera i Pobjeda odigrali su 1:1 golovima u prvom dijelu. Mura je bila bolja od Vučetinca 3:1. Poluvrijeme je bilo 1:1. U susjedskom derbiju pobjeda Malog Mihaljevca nad Zasadbregom 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:0.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk (Štrukovec) – Omladinac (Mačkovec) 2:1, nedjelja Bratstvo (Jurovec) – D. Koncovčak 4:1, Plavi (Peklenica) – Hajduk (Brezje) 5:2, Trnovec – Sloboda (Mihovljan) 0:1, Šenkovec – Sokol 1:3, Venera – Pobjeda 1:1, Mura – Vučetinec 3:1, M. Mihaljevec – Zasadbreg 77 4:1

3. ŽNL: Sve domaće pobjede

Drava (K) je bila bolja od Otoka 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:1. Parag je pobijedio Draškovec 3:0 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u nastavku. Budućnost (P) je bilo bolje od Borca (DH) 3:2.

Drava je slavila u Kuršancu

U Preseki pobjeda Bratstva nad Torpedom 2:0 s golom u svakom poluvremenu. Radnički je bio bolji od Mladosti (S) 3:1.

3. ŽNL: subota Napredak – Jadran 0:4, nedjelja Drava (Kuršanec) – Otok 3:1, Parag – Draškovec 3:0, Budućnost (Podbrest) – Borac (Donji Hrašćan) 3.2, Bratstvo (Preseka) – Torpedo 2:0, Radnički – Mladost (Selnica) 3:1

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije