Domaći poraz Centrometala od prvaka

Državni prvaci Mladost Ribola Kaštela opravdali su svoj naslov u Nedelišću protiv Centrometala i kući odnijeli sva tri boda. Od početka susreta bili su mnogo bolji od domaćina, sve im je polazilo za rukom i za svega 17 minuta osvojili su prvi set 25:13.

U drugom setu trener Kovačić u igru je ubacio Posavca umjesto Bogdanovića. Početak seta pripao je Centrometalu kad su poveli 5:2. No nije to dugo trajalo, sredinom seta Kaštelani imaju par poena prednosti. Odlično je radio blok gostiju, teško su Centrometalovci prolazili, a kad i jesu mnogo su lopti u polju pohvatali Mladostaši. Na kraju opet uvjerljivih 25:18.

U trećem setu u igri je ponovno Bogdanović, a ušli su i Stanković i libero Vuk. Ponovno je poveo Centrometal. No ovaj put ta je prednost bila stalna, par puta i pet poena. Zadnji put 17:12. Ipak u završnicu se ulazi sa poravnatih 21:21. Uzbudljivo je bilo do samo kraja. Više sreće imali su gosti i s 26:24 priveli utakmicu kraju. U narednom kolu Centrometal ide na teško gostovanje zagrebačkoj Mladosti.

Centrometal – Marina Ribola Kaštela 0:3 (13:25, 18:25, 24:26)
Dvorana Aton Nedelišće, gledatelja 100
Suci: Milinović, Perić (oba Zagreb)
Centrometal: David, Kurteš, Gotal, Juras, Vuk, Palinkaš, Posavec, Stanković, Bogdanović, Puđa, Kopačević, Vincek (trener Kovačić)
Kaštela: Višić, Tomić, Perić, Giljanović, Đirlić, Corsini, Glaurdić, Čosić, Melvan, Pervan, Ljaftov, Sabljić (trener Rančić)

Pobjede Kaštela i Nedelišće Eltinga, poraz Štrigove

U drugoligaškom rangu kod odbojkašica sigurna domaća pobjeda Kaštela protiv Ivanca 3:0 (25:13, 25:18 i 25:15). Odbojkašice Bjelovara bile su bolje od Štrigove 3:1 (25:22, 21:25, 25:13 i 25:18). Štrigovčanke su pokazale veliku borbenost do samog kraja, osvojile drugi set kvalitetnim i odličnim razigravanjima, dok se u kasnijim setovima osjetio pad u igri . U idućem kolu imamo međimurski derbi u kojemu Štrigova dočekuje Kaštel.

OK Štrigova u idućem kolu u međimurskom derbiju dočekuje OK Kaštel

Kod odbojkaša Nedelišće Elting je pobijedio Croatiju 3:1 (22:2, 25:22, 25:13 i 25:19). U narednom kolu naš sastav je gost drugoj ekipi Siska.

Uvjerljive pobjede mlađih kadeta

U subotu je započelo prvenstvo Hrvatske u odbojci za mlađe kadete. Ove godine je Hrvatska podijeljena u pet liga. Mladi odbojkaši Centrometala natječu se s Varaždinom, Siskom, Karlovcem, Daruvarom i Čazmom. Igra se šest turnira, a svaki klub domaćin je jednog turnira na kojem svaka momčad igra po dvije utakmice. Nakon toga prve tri momčadi iz svake lige idu na završno državno prvenstvo.

Prvi turnir održan je u Sisku. Centrometal je prvi susret igrao protiv OK Kitro Varaždin i lagano pobijedio 25:9 i 25:17. U drugom susretu protiv Čazme bili su još uvjerljiviji i dobili 25:6 i 25:5.

Za Centrometal su nastupili Filip Jengić, Niko Vidović, Leon Vugrinec, Rene Rihtarec, Bartol Marodi, Mihael Grabar, Antonio i Marko Mihalinčić, Teodor i Tibor Tarandek, Roberto Novak i Karlo Salimović. Slijedeći turnir igra se sredinom studenog u Čazmi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije