Rukometaši Čakovca bolji od Trnovca

Nakon nesretnog poraza na gostovanju kod RK Rugvica prošle nedjelje, rukometaši Čakovca dočekali su čvrstu ekipu Trnovca na svom terenu. Gosti su u utakmicu krenuli nešto bolje i sigurnije, s kvalitetnijom realizacijom te prvih 15 minuta držali vodstvo gol ili dva razlike. Nakon 15 minuta igre Čakovčani svojom borbenošću i zajedništvom okreću rezultat na svoju stranu.

Gosti su bili u prilici vratiti se i povesti u zadnjih nekoliko minuta prvog poluvremena. Naime, u tom razdoblju igre Čakovčani su dobili čak tri isključenja, ali u igri 6 na 3, odličan vratar domaćih Benjamin Kovačević zaključava svoja vrata i MRK Čakovec odlazi s tri pogotka prednosti na odmor (16:13).

U drugom poluvremenu utakmica je krenula u jednom smjeru. Čvrstom igrom u obrani i sigurnim napadom domaćin ne ispušta vodstvo sve do kraja i završava pobjedom 33:25.

Za MRK Čakovec nastupili su: Benjamin Kovačević, Vedran Škrobar (8), Ivan Bedić (3), Igor Balog (10), Nikola Petek (1), Tomislav Bratković, Filip Gradišćaj, Filip Paler, Tibor Tkalčec (3), Bruno Dvanajščak (2), Marko Petek (2), Nikola Marciuš, Emanuel Radiković (2). Trener: Josip Borković

Poraz druge ekipe kod Ilove

Još jedna vrlo teška utakmica za mladi sastav Čakovca odigrana je ove subote u dvorani Grubišnom Polju protiv RK Ilova. Naši mladi rukometaš opet su se lavovski borili sa starijom i iskusnijom ekipom.

Opet tvrdi orah za naše mlade dečke, starija ekipa RK Ilova na domaćem terenu pokazala se kao iskusnija i strpljivija ekipa koja je kontrolirala utakmicu i pobijedila puno mlađeg i neiskusnijeg protivnika.

Naši mladi rukometaši otvorili su utakmicu s čvrstom i borbenom igrom u napadu i obrani, prvih 20 minuta igralo se gol za gol. S jedne i druge strane golovi su se teško postizali, što je našu neiskusnu ekipu krajem prvog poluvremena fizički jako iscrpilo. Domaćin se krajem prvog poluvremena s -2 gola zaostatka vratio u utakmicu i poluvrijeme je završilo 22: 17 za domaću ekipu.


Drugo poluvrijeme RK Ilova nastavila je u istom sastavu sa čvrstom i oštrom igrom, što naši dečki nisu mogli izdržati te su rotirali igrače kako bi mogli održavati tempo igre. U MRK Čakovcu posebno se istaknuo Lovro Hozmec koji je sa svojih 7 pogodaka ozbiljno pretio protivniku. U drugom poluvremenu igrači RK Ilove rezultatski su se izdvojili od MRK Čakovca i utakmicu završili sa plus 15 razlike, na kraju 45:30. Čestitke cijeloj mladoj ekipi MRK Čakovca 2 za još jednu borbu i upornost u teškoj utakmici.

Za MRK Čakovec igrali su: M. Hamer, J. Želežnjak (2), A. Vaser (1), M. Hozjan (3), L. Čapalija (6), L. Hozmec (7), J. Škoro (1), L. Lukman (4), N. Škvorc (2), L. Mihalic, L. Pintarić, M. Bašek (4). Trener: Tomislav Horvat, prof.

Stopostotni učinak mladih snaga

Treće kolo 1. HRLD A za dječake rođene 2004./05. ekipa MRK Čakovca ima stopostotni učinak. U prvoj utakmici u Garešnici pobijedili su domaćina 20:15. Utakmica u kojoj su od početka mladi Čakovčani pokazali da su bolja ekipa i da pitanje pobjednika neće doći u pitanje. U drugoj utakmici protiv Virovitice rezultat je bio još i veći 19:9 za Čakovčane. U obje utakmice priliku su dobili svi igrači i dobro su je iskoristili.


U prvom odgođenom kolu 1. HRLD B Sjever igranom u dvorani 2. OŠ Čakovec odigrana su dva susreta protiv RK Varaždin i RK Vidovec. Zabilježene su dvije uvjerljive pobjede MRK Čakovec – RK Varaždin 20:8 i MRK Čakovec – RK Varaždin 14:8. Lijepa igra Čakovčana, odlična obrana, dobra tranzicija i puno prilika u napadu prikazali su nadmoć nad protivnicima.


Nastupili su: Ninić 16, Hozmec 6, Varošanec 5, Čapalija, Mikulić, Šoltić 1, Malašić 1, Golubić 1, Mavrek, Novak 1, Horvat, Tkalec, Črešnjovec, Radek 2, Kostel 1. Trener: Dario Varga, prof.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije