Crni vikend: 12 nesreća, jedna osoba poginula, 8 ih je ozlijeđeno

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća, od čega jedna s poginulom osobom, četiri s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom.

>>> VIDEO: U nesreći poginuo muškarac, vozač i putnica zadobili teške ozljede
>>> Maloljetni biciklist s teškim ozljedama završio u bolnici
>>> FOTO: Sudar u Hodošanu – vozač teško, putnice lakše ozlijeđene

Smrtno je stradao vozač osobnog automobila, teško je ozlijeđeno dvoje vozača osobnih automobila, biciklist i putnica u osobnom automobilu, dok su lakše ozlijeđeni vozač osobnog automobila, mopeda i dvije putnice u osobnom automobilu.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: neprilagođena brzina – tri prometne nesreće, nepoštivanje prednosti – tri prometne nesreće, nepropisno mimoilaženje – jedna prometna nesreća, nepropisno skretanje – dvije prometne nesreće te ostale greške – tri prometne nesreće. Prisutnost alkohola u organizmu kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod sedam vozača osobnih automobila.

Najveća koncentracija od 1,64 promila utvrđena je kod 25-godišnjeg vozača osobnog automobila s područja općine Sveta Marija, koji je u nedjelju, 2. listopada u jutarnjim satima u Turčišću, prouzrokovao prometnu nesreću s nastalom materijalnom štetom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije