Komentar nedjeljnog kola: Pobjeda Pušćina i poraz Međimurca

>> Komentar nedjeljnog kola: Pobjeda Pušćina i poraz Međimurca

U MŽNL Pušćine je slavilo u gostima kod Zadrugara 4:2. Za naše odlično prvo poluvrijeme koju su dobili čak 4:0. Početkom drugog dijela kazneni udarac za Pušćine, ali nije iskorišten. Domaćin je smanjio na 1:4 i pri samom kraju dao još jedan gol za konačnih 2:4.

Međimurec je u golijadi u Gojancu izgubio od Plitvice 5:4. Poveo je Međimurec 2:0, domaćin se vraća na 2:2. Još jedan gol do kraja poluvremena i naša ekipa ima prednost 2:3. Domaćin se odmah vraća na 3:3, a nakon toga Međimurec ostaje bez igrača koji nakon prekršaja dobiva direktan crveni karton. Plitvica je povela 4:3, Međimurec s igračem manje se vraća na 4:4. Petim golom domaćin ipak dolazi do pobjede 5:4.


MŽNL: subota Nedelišće – Rudar 2:1, Podravina – Mladost Komet 3:3, Polet Sveti Martin na Muri – Zelengaj 0:0, nedjelja Sloga Čakovec – Sloboda Slakovec 0:0, Plitvica Gojanec – Međimurec 5:4, Zadrugar – Pušćine 2:4, Novi Marof – Nedeljanec i Jalžabet – Varteks.

1. HNL žene: Katarini Zrinski bod, poraz Trnave

U Mihovljanu su Katarina Zrinski i Viktorija Slavonski Brod odigrale 1:1. Čakovčanke su u prvom dijelu imale dvije velike prigode, no na odmor se odlazi bez golova. U nastavku su povele gošće, a naša ekipa je izjednačila za domaći bod. Trnava je stradala kod kuće od Agrama 1:8.

Bod Katarine Zrinski u Mihovljanu

1. HNL žene: nedjelja Katarina Zrinski – Viktorija 1:1, Trnava – Agram 1:8.

1. ŽNL: Samo jedna domaća pobjeda

U pet nedjeljnih susreta tek jedna domaća pobjeda i to ona u Kotoribi gdje je Graničar preokretom pobijedio Jedinstvo (GM) 2:1, nakon što su gosti na poluvremenu imali gol prednosti. Spartak je poražen od Mladosti (SM) 0:4 s dva gola u svakom dijelu.

Težak domaći poraz Spartaka

Naprijed i Trnava završili su 2:2, a na poluvremenu je bilo također neriješeno 1:1. Galeb i BSK odigrali su bez golova 0:0. U Ivanovcu poraz Mladosti od sloge (Š) 1:2 sa svim golovima u drugom dijelu.

1. ŽNL: subota Omladinac (Novo Selo Rok) – Mladost (Palinovec) 3:3, Centrometal – Dinamo (Domašinec) 1:1, Polet (Pribislavec) – Hodošan 1:3, nedjelja Spartak – Mladost (Sveta Marija) 0:4, Naprijed – Trnava 2:2, Galeb – BSK 0:0, Graničar (Kotoriba) – Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) 2:1, Mladost (Ivanovec) – Sloga (Štrigova) 1:2.

2. ŽNL skupina A: Gostima tek jedan bod

U ovoj skupini domaćini su bili superiorni. Jedini gostujući bod bio je u susretu Croatia – Drava (DM) koji je završio 2:2, a sve ostalo su bile domaće pobjede. ČSK je s 3:0 porazio Budućnost (M) s golom u prvom dijelu i dva u nastavku. Dubravčan je s golom u svakom poluvremenu pobijedio Jedinstvo (NSnD) 2:0.

Borac je preokretom bio uspješan kod kuće u Turčišću

Podturen je s 4:2 ispratio Mladost (D), poluvrijeme je bilo 2:1. Kraljevčan je bio siguran protiv Bratstva (SV) 4:1, a na odmor se otišlo s 1:0. Omladinac (DS) je pobijedio Strahoninca 3:2, a Borac (T) je bio bolji od Vidovčana 2:1, iako su gosti na poluvremenu imali 0:1.

Podturen je osvojio domaće bodove

2. ŽNL skupina A: subota Dinamo (Palovec) – Dubrava 4:0, nedjelja Dubravčan – Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) 2:0, Croatia – Drava (Donji Mihaljevec) 2:2, Podturen – Mladost (Dekanovec) 4:2, ČSK – Budućnost (Miklavec) 3:0, Kraljevčan 38 – Bratstvo (Savska Ves) 4:1, Omladinac (Držimurec Strelec) – Strahoninec 3:2, Borac (Turčišće) – Vidovčan 2:1.

2. ŽNL skupina B: Samo Sokolu gostujući bodovi

U općinskom ogledu sigurna pobjeda Hajduka u Brezju portiv Zasabrega 4:0 s jednim golom u prvom dijelu i još tri u nastavku. Mali Mihaljevec je na poluvremenu imao prednost protiv Sokola 1:0, da bi na kraju izgubio 2:4.

Bratstvo (J) je bilo bolje od Pobjede 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:1. Plavi (P) i Omladinac (M) odigrali su 3:3, nakon što je domaćin na poluvremenu imao 3:0. Trnovec je s tri gola u prvom dijelu i dva u drugom pobijedio Vučetinec 5:0.

Šenkovec je s dva gola u prvom dijelu porazio Muru 2:0. Venera je s dva gola u drugom poluvremenu bila bolja od Hajduka (Š) 2:0.

2. ŽNL skupina B: subota Donji Koncovčak – Sloboda (Mihovljan) 0:3, nedjelja Hajduk (Brezje) – Zasadbreg 77 4:0, Mali Mihaljevec – Sokol 2:4, Bratstvo (Jurovec) – Pobjeda 4:1, Plavi (Peklenica) – Omladinac (Mačkovec) 3:3, Trnovec – Vučetinec 5:0, Šenkovec – Mura 2:0, Venera – Hajduk (Štrukovec) 2:0.

3. ŽNL: Parag bolji od Jadrana

Poraz Draškovca od Mladosti (S) 0:3 sa svim golovima u drugom dijelu. Otok je u golijadi pobijedio Borac (DH) 6:3. Već je na poluvremenu bilo 5:1.

Jadran je neočekivano potonuo protiv Paraga

Radnički je bio bolji od Torpeda 3:2. Poluvrijeme je bilo 1:1. Drava je s četiri gola u prvom dijelu i dva u nastavku bila bolja od Dinama (Ž) 6:0. Parag je u Štefancu pobijedio Jadran 3:2. Poluvrijeme je bilo 2:1. U Podbrestu pobjeda Budućnosti nad Napretkom 5:0 s dva gola u prvom i tri u drugom dijelu.

3. ŽNL: nedjelja Draškovec – Mladost (Selnica) 0:3, Otok – Borac (Donji Hrašćan) 6:3, Radnički – Torpedo 3:2, Drava (Kuršanec) – Dinamo (Žiškovec) 6:0, Parag – Jadran 3:2 /u Štefancu/, Budućnost (Podbrest) – Napredak 5:0. Bratstvo (Preseka) je slobodno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije