Promjena boje kose u jednom danu?

Zašto ne? Danas je sve moguće.

U natrag prije dvadeset godina to i baš i nje bilo moguće bilo je potrebno nekoliko dolazaka u frizerski salon i nakon svega kosa je obično bila u lošem stanju. Današnja kozmetika nam daje velike mogućnost i naravno potrebno je i znanje i stručnost. Dobro poznavanje stanje kose tj analiza je prvo što dobar frizer mora znati.

Nakon toga treba slušati želje klijenta a svakako je potrebno objasniti koje su mogućnost dobivenog završnog rezultata. Uvijek dajem savjet i objasnim što i kako ću raditi.

Klijentica ima visinu tona boje Dark blonde kod korijena kose ima oko 50 % sijede kose. Izbjeljivali smo dužinu kose i svakako smo koristili olaplex, da zaštitimo kosu od oštećivanja.

Nismo dirali korijen a što je jako važno kod ovakvog bojanja kose. Koristili smo tehniku sjenčanja kod nanošenja izbjeljivača.Kad smo dobili željenu visinu tona boje izbjeljivanja isprali smo kosu.

Izmiješali smo boju za korijen kose nanoseći je isto i tehnici sjenčanja, a na dužinu smo stavili drugu boju s manjim postotkom hidrogena tako kosa bude sjajna zapunjena novom bojom i pigmentima.

Nakon što je odstajala boja i kad smo je isprali napravili smo Niveliranje boje što je svakako točka na i ovakvog procesa.

Kasnije smo ošišali i stilizirali kosu po želji.

Ovakav proces rada je zahtijevan i trebate dobro poznavati terminologiju struke. Svaki klijent je individualan pa i njegova kosa.

S punim povjerenjem nam se možete obratiti za bilo kakav kemijski proces. Beauty centar Ljupka vas očekuje.

Nalazimo se u Dr. A. Starčevića 18 Čakovec tel: 040/390-139

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije