Komentar nedjeljnog kola: Svi međimurski derbiji u MŽNL pripali gostima

U Međužupanijskoj nogometnoj ligi imali smo zanimljivu nedjelju s čak tri međimurska derbija i sve tri pobjede gostiju. Do sada neporaženi Međimurec stradao je kod kuće od Rudara 0:4. Već je poluvrijeme bilo 0:3. Očito nije bilo snage nakon kupa u četvrtak u Pušćinama, a sigurno svoj udio u tome ima i prilično neočekivani odlazak dosadašnjeg trenera Rade Mlakara. Klupu Međimurca će preuzeti Želimir Orehovec.

Pušćine je poraženo od Poleta iz Svetog Martina na Muri 0:2 s oba gola u drugom dijelu.

U Prelogu pobjeda Čakovčana

U Prelogu poraz Mladost Kometa od Sloge Čakovec 2:3. Poluvrijeme je bilo 1:1. Čakovčani su poveli 1:3, a domaćini smanjili na 2:3.


MŽNL: subota Sloboda (Slakovec) – Jalžabet 0:0, Zelengaj – Nedelišće 3:2. Nedjelja Pušćine – Polet (Sveti Martin na Muri) 0:2, Mladost Komet (Prelog) – Sloga (Čakovec) 2:3, Međimurec – Rudar 0:4, Varteks – Podravina 1:0 i Zadrugar – Novi Marof 3:1.

>>> Pobjeda Međimurja, remi Trnave i Katarine Zrinski, poraz Nedelišća

1. ŽNL: Neizvjesno kolo

U nedjeljnim susretima Prve međimurske nogometne lige vrlo tijesni rezultati. Sloga (Š) i Galeb podijelili su bodove odigravši 1:1 s oba gola u drugom dijelu.

Trnava (G) i Omladinac (NSR) nisu našli put do mreže

Podjela bodova i u Goričanu gdje su Trnava i Omladinac (NSR) odigrali bez golova 0:0 kao i u Ivanovcu gdje su Mladost i Polet (P) odigrali 0:0.

U Ivanovcu bez golova

Jedinstvo (GM) slavilo je nad Naprijedom 2:1 s golovima u drugom dijelu. BSK je poražen od Centrometala 2:4. Gosti iz Macinca su na poluvremenu imali veliku prednost 0:3. I Mladost Sveta Marija je poražena kod kuće od Dinama Domašinec 2:3 sa svim golovima u prvom poluvremenu. Centrometal je sam na vrhu sa stopostotnim učinkom od 12 bodova.

Mladost je u Svetoj Mariji poražena od Dinama Domašinec

1. ŽNL: subota Mladost (Palinovec) – Graničar (Kotoriba) 1:5 i Hodošan – Spartak 2:0. Nedjelja Mladost (Ivanovec) – Polet (Pribislavec) 0:0, Sloga (Štrigova) – Galeb 1:1, Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Naprijed 2:1, BSK – Centrometal 2:4, Trnava – Omladinac (Novo Selo Rok) 0:0 i Mladost (Sveta Marija) – Dinamo (Domašinec) 2:3.

2. ŽNL skupina A: Dinamo (P) i Dubrava ne posustaju

Jedinstvo (NSnD) i Omladinac (DS) odigrali su 2:2 nakon što su gosti na poluvremenu imali dva gola prednosti. Borac (T) je poražen od Kraljevčana 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:1.

Poraz Borca u Turčišću od Kraljevčana

Vidovčan i ČSK remizirali su 1:1 s golom gosta u prvom dijelu i domaćina u nastavku. Strahoninec je poražen od Podturna 0:2 s oba gola u prvom poluvremenu.

Budućnost (M) je staradala od Dinama (P) 1:6. Poluvrijeme je bilo 0:1, a u nastavku još čak pet golova Palovčana. Mladost (D) je s dva gola u drugom poluvremenu bila bolja od Dubravčana 2:0. Drava (DM) poražena je od Dubrave 1:2. Domaćin je na poluvremenu vodio 1:0, ali su gosti na kraju došli do sva tri boda.

2. ŽNL skupina A: subota Bratstvo (Savska Ves) – Croatia 1:0. Nedjelja Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Omladinac (Držmiurec Strelec) 2:2, Borac (Turčišće) – Kraljevčan 38 1:3, Vidovčan – ČSK 1:1, Strahoninec – Podturen 0:2, Budućnost (Miklavec) – Dinamo (Palovec) 1:6, Mladost (Dekanovec) – Dubravčan 2:0 i Drava (Donji Mihaljevec) – Dubrava 1:2.

2. ŽNL skupina B: Odlično kolo gostiju

Čak četiri gostujuće pobjede u ovoj ligi. Pobjeda (GH) poražena je od Hajduka (B) 2:3. Brezovčani su poveli 0:1, a Pobjeda je okrenula na 2:1. Hajdukovci ne odustaju pa izjednačuju te trećim golom uzimaju sva tri boda.

Zasadbreg je poražen od lidera Šenkovca 0:2 s jednim golom u svakom poluvremenu. Mura je poražena od Bratstva (J) 1:2. Poluvrijeme je bilo 0:1. Niti Sokol nije došao do domaćih bodova izgubivši od Slobode (M) 1:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

Vučetinec je uzeo domaće bodove

Venera je kod kuće bila bolja od Trnovca 4:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. Još je uvjerljiviji bio Omladinac (M) koji je s dva gola u svakom poluvremenu pobijedio Donji Koncovčak 4:0.

2. ŽNL skupina B: subota Hajduk (Štrukovec) – Plavi (Peklenica) 2:1 i Vučetinec – Mali Mihaljevec 2:1. Nedjelja Zasadbreg 77 – Šenkovec 0:2, Venera – Trnovec 4:1, Mura – Bratstvo (Jurovec) 1:2, Omladinac (Mačkovec) – Donji Koncovčak 4:0, Pobjeda – Hajduk (Brezje) 2.3i Sokol – Sloboda (M) 1:3.

3. ŽNL: Tri susreta bez pobjednika

U Selnici su Mladost i Budućnost (P) odigrali 2:2. Poluvrijeme je bilo 2:1, a u nastavku gost jednim golom dolazi do boda. Bratstvo (P) i Parag odigrali su 2:2. I ovdje je domaćin vodio 2:1. Jadran i Otok odigrali su 1:1 golovima u prvom poluvremenu.

Dinamo (Ž) bio je uvjerljiv protiv Draškovca 4:0. Torpedo je pobijedio Borac (DH) 4:3. Poluvrijeme je bilo 1:1.

3. ŽNL: subota Napredak – Radnički 0:3. Nedjelja Mladost (Selnica) – Budućnost (Podbrest) 2:2, Bratstvo (Preseka) – Parag 2:2, Jadran – Otok 1:1, Dinamo (Žiškovec) – Draškovec 4:0, Torpedo – Borac (Donji Hrašćan) 4:3. Drava (Kuršanec) je slobodna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije