Fitness Studio FitLife: Trening za cijelo tijelo #outdoorworkout

Nema više izvlačenja, ljeto nam je pri kraju i pripreme za sljedeću godinu počinju. Sezona vježbanja je i službeno počela pa se i vi bacite na posao, nemojte čekati.

Donosim vam trening u kojem ćete s težinom vlastitog tijela aktivirati cijelo tijelo, s ukupno šest vježbi potaknut ćete vaše tijelo na rad i steknuti zdravu naviku. Kako smo se lagano počeli opuštati tako se i naše tijelo počelo ponašati, više spavamo više nam se spava, više ležimo na sofi još nam se više leži i nikada kraja, osjećamo sve veći umor i hitno nam je potreban odmor, a odmarali smo itekako, pa u čemu je onda stvar?

Znate onaj osjećaj kad dugo prespavate i nakon što ste neuobičajeno dugo spavali, još vam se spava? E pa, naše tijelo je stroj koji radi ono što želimo i kako ga naučimo. Ako smo spavali i ljenčarili znači naučeno je na dugo spavanje i ljenčarenje, tako će se ono i ponašati.

Ako mu ponudimo kretanje onda će svakim danom tražiti to kretanje i nikada mu neće biti previše. Koliko god umorni bili taj pokret će vas odmoriti, sigurna sam da ste i to osjetili. Nema ništa boljeg od boravka vani u prirodi, vježbanja i odmora za dušu i tijelo. Nema tih novaca koji mogu kupiti taj osjećaj, samo se takav osjećaj mora roditi.

Želim reći, da do te faze morate doći. Mnogi će sebi u bradu sada reći -ali ja nemam vremena, no i ja i vi znamo da to nije istina. To naprosto ne možete reći jer koga god ćemo pitati, pa čak i osobu koja ništa ne radi, kako nemaju vremena i kako su im dani ispunjeni do maksimuma i kako si to ne mogu priuštiti. No, postoje ljudi koji dokazuju da je sve moguće, doduše uz dobru organizaciju, ali je moguće.

Sve što trebate je –htjeti!

Želim vam ugodan trening i dobru zabavu! Do sljedećeg tjedna kada vam donosim nešto novo.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije