Sportsko ljeto u Nedelišću okupilo 118 djece

S krajem tjedna, odbojkaškim kampom, završava projekt Sportsko ljeto 2016. koje se održavalo u NGC Aton i terenima oko njega. Radi se o sportskim kampovima za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Djeca su sudjelovala na kampovima: nogomet, gimnastika, košarka, odbojka, tenis, atletika, rukomet i karate koji su se održavali u organizaciji klubova s područja općine Nedelišće.


Posljednji kamp – odbojka, održavao se od 25. do 29. srpnja u organizaciji Odbojkaškog kluba Centrometal. Kroz kamp je u tjedan dana prošlo 38 djece.


Sportsko ljeto trajalo je od 13. lipnja do 29. srpnja. Svaki kamp je trajao 5 dana po 3 sata. Uplatom od simboličnih 100 kuna djeca su imala pravo na sudjelovanje u svim kampovima tijekom kojih su dobili majicu sa logom kampova, te svakodnevno slanac i sok. Od ove godine uvedena je i mogućnost jednokratne uplate od 50 kn i dijete je moglo sudjelovati na jednom kampu.


Ove godine je 118 djece iskoristilo projekt da bi se upoznali s različitim sportovima, bavili se tjelesnom aktivnošću i stekli nova prijateljstva.

Broj djece po kampu: nogomet 44, tenis 38, rukomet 59, košarka 66, karate 54, atletika 68, gimnastika 68 i odbojka 38 djece.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije