AMC Međimurje: Fiat Tipo – ‘Rođen da bude limuzina’

U prodajnom salonu novih vozila marke Fiat AMC-a Međimurje možete, između ostaloga, pronaći i jedan zanimljiv novitet – Fiat Tipo.

Ovaj potpuno novi automobil sa četvero vrata od početka je projektiran kao trodijelna limuzina te utjelovljuje koncept ”rođen da bude limuzina”, koji unaprjeđuje balansirani, suštinski talijanski dizajn kako bi se zajamčili osobnost i stil bez žrtvovanja funkcionalnosti.
Limuzine su vrlo često izvedene od odgovarajućeg kompaktnog modela s dodanim trećim dijelom, što može uzrokovati ukupnu neravnotežu izgleda. Umjesto toga novi Fiat Tipo je ”rođen da bude limuzina” i karakterizira ga dizajn u kojem su razni dijelovi integrirani na prirodan i uglađen način kako bi se dobila savršena kompaktna limuzina.

Rezultat je automobil koji maksimalizira vrijednost za novac – što je ključan koncept Fiatove funkcionalne obitelji – opremljen onim što klijenti doista cijene, s jednostavnom serijom i transparentnom komercijalnom ponudom.

Dobrog izgleda i funkcionalan, Fiat Tipo kombinira veliki kapacitet prtljažnika (520 litara) s kompaktnim ukupnim dimenzijama (dugačak je 4,54 metra, širok 1,79 metara i visok 1,49 metara). Međuosovinski razmak od 2,64 metra ističe izvrsnu unutrašnju udobnost. Sve ovo upakirano je u talijanski dizajn, iznutra i izvana, što automobil čini jedinstvenim u njegovom segmentu.

Svatko može pronaći odgovarajući Fiat Tipo za svoje potrebe i sklonosti. Ponuda uključuje tri paketa opreme, četiri izvedbe motora (1.4 16v Fire 95 KS i 1.6 1.6v E.torQ 110 KS benzinski motori i 1.3 MultiJet II 95 KS i 1.6 MultiJet II 120 KS turbo dizelski motori), dva mjenjača (pet ili šest stupanjski ručni), paletu raznih boja karoserije (pastelne i metalik), dvije izvedbe aluminijskih naplataka (16” i 17”) i četiri konfiguracije unutrašnjosti.

Novi automobil uključuje pouzdanu postavu ovjesa za vrlo preciznu vožnju, izvrsno držanje ceste i izvanrednu udobnost putnika: neovisni McPherson ovjes na prednjoj osovini i polukruta osovina straga. Ove dvije izvedbe su optimizirane kako bi se smanjila masa i time doprinijelo štedljivosti automobila.

U pravom Fiatovskom stilu, novi Tipo je opremljen mnoštvom pametnih rješenja kako bi život svim putnicima u kabini bio bolji. To uključuje bogatu standardnu opremu i dostupnost Uconnect™ sustava s 5” dodirnim zaslonom u boji, hands-free Bluetooth sustava, audio reprodukcije s mobilnih uređaja, čitača teksta i sustava prepoznavanja glasa, AUX i USB priključaka s integracijom iPod uređaja, kontrola na upravljaču i na zahtjev, stražnje parkirne kamere i novi TomTom 3D navigacijski sustav.

Naziv automobila – Tipo – koji je istaknut na znački slavna je oznaka koju je Fiat puno puta koristio tijekom svoje preko jednog stoljeća duge povijesti. Jedan od modela koji je nosio ovo slavno ime bio je automobil koji je od 1988. do 1995. prodan u gotovo dva milijuna primjeraka i koji je dobio nagradu ”Automobil godine 1989.”, također zahvaljujući svojoj raznovrsnoj namjeni, prostranoj kabini i kompaktnim vanjskim dimenzijama. Jednake pobjedničke značajke mogu se pronaći u novom modelu Tipo, praktičnom i funkcionalnom automobilu koji u savršenoj Fiatovoj tradiciji osigurava najbolji odnos opreme i cijene, što predstavlja stvarnu vrijednost za bilo koji industrijski proizvod.

Stoga Vas pozivamo da svakako razgledate novi Fiat Tipo u AMC-u Međimurje te da se uvjerite u sve njegove prednosti i isplativost odabira upravo ovog vozila za Vaš sljedeći novi auto.

AMC Međimurje d.o.o., Športska 8, 40 000 Čakovec
E-mail prodaja: prodaja@amc-medjimurje.hr, Prodaja vozila telefon: 040 328 750

Preporučeno
Najnovije