Išli obraniti broncu, a vratili se sa zlatom

Već tradicionalno, djelatnici Županijske bolnice Čakovec, članovi Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske i ove su godine od 8. do 12. lipnja branili boje naše bolnice na Sindikalno-sportskom susretu Samostalnog sindikata zdravstva i socijalne skrbi Hrvatske održanog u turističkom naselju Katoro kraj Umaga.



Kao i svake godine, ni ove nije nedostajalo kiše, napornih tekmi, žestokog bodrenja, ali ni odlične zabave, pregršt medalja i novih poznanstava. Prošle smo godine osvojili 3. mjesto u ukupnom poretku i malo je reći da smo bili nabrijani da to i obranimo… ali nismo… bili smo bolji – bili smo prvi! Plan je bio ne razočarati našeg novog šefa sindikata zdravstva Hrvatske i mislim da smo plan uspješno proveli…



Ovaj put nas 28 ‘izabranih’ okušalo se u nogometu, rukometu, odbojci, košarci, odbojci na pijesku, tenisu, trčanju, stolnom tenisu, povlačenju konopa, kuglanju, streljaštvu i beli. Muški dio pobrinuo se za zlato u košarci, rukometu i tenisu te za srebro u kuglanju. Ženski se dio opet nije mogao zaustaviti u osvajanju te je kući donio zlato u nogometu, rukometu i stolnom tenisu, srebro u odbojci te broncu u tenisu, košarci, potezanju užeta i stolnom tenisu. Sve nam je to donijelo dovoljan broj bodova da zavladamo 1. mjestom. Kao pravi Međimurci, ponijeli smo i harmoniku i gitare da sve to prigodno proslavimo. Fešta je bila i više nego odlična.



Ove godine, osim bolničke ekipe, naš najbolji i najvjerniji vozač Ivo ugostio je i mušku ekipu iz Ljekarne Čakovec kojim ovim putem čestitamo na bronci iz odbojke te ekipu iz Varaždinskih toplica kojima također čestitamo na 3. ukupnom mjestu. Hvala vozaču Ivi, ŽKK Radost i KK Čakovec na posuđenim dresovima, te ostalima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovog događaja. Što reći… slijedeće godine hoćemo-nećemo moramo ići obraniti zlato.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije