Derbi začelja odlučuje o ostanku u ligi?

Još je ostalo posljednje 30. kolo Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždim koje se kompletno igra u u subotu od 18:00 sati kada se sastaju: Mladost Komet – Novi Marof, Pušćine – Zelengaj, Naprijed – Plitvica, Nedelišće – Polet, Centrometal – Graničar, Rudar – Jalžabet, Zadrugar – Međimurec i Sloboda – Varteks.

Znamo da je Nedelišće prvak, a na žalost na posljednja tri mjesta su Naprijed, Graničar i Centrometal. Svi imaju po 28 bodova. Dvije ekipe svakako ispadaju jer u ovaj rang ulaze prvaci prve Međimurske i Varaždinske nogometne lige Sloga Čakovec i Nedeljanec. Oni su se prijavili za napredovanje u MŽNL. Vidjet ćemo što će biti i s Podravinom koja je završila na pretposljednjem 15. mjestu 3. HNL istok. Ako i ona ispada tada iz MŽNL ispadaju čak tri kluba i 1. ŽNL što će se odraziti i na međimurske nogometne lige. Ludbrežani bi trebali ispasti, no nema baš nekog prevelikog interesa za ulazak u ovu ligu pa moždana kraju i ostanu.

Temeljem Odluke IO HNS-a od 4. lipnja vezano za prijavu u III HNL-istok, traži se prijava u natjecanje za III. HNL- istok u sezoni 2016./17. godine od prva tri plasirana kluba MŽNL ČK-VŽ (Nedelišće, Rudar, Mladost Komet, Jalžabet). Rok za prijavu je 10. lipnja. Klubovi koji se neće do navedenog datuma prijaviti u III. HNL-istok, smatrat će se da su odustali.

I još malo o kaznama i zabranama. Međimurec je kažnjen s 1 000 kuna jer je prvo poluvrijeme završio sa samo jednim mlađim igračem. Za neke kartonirane igrače prvenstvo je već gotovo. Kod međimurskih klubova zbog isključenja jednu utakmicu zabrane dobili su Filip Horvat (Naprijed) i Nikola Katalenić (Pušćine), dok zbog tri javne opomene posljednje prvenstveno kolo propuštaju Saša Treska i Darko Vabec (Međimurec), Nikola Bukal (Mladost Komet), David Jurčan i Dino Horvat (Naprijed) te Mihajel Karlovčec (Polet).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije