Nakon svađe sa ženskom osobom pijan počeo razbijati u lokalu

Županijski centar 112 Čakovec noćas u 02:15 sati zaprimio je dojavu o narušavanju javnog reda i mira u jednom lokalu u Pribislavcu.

U policiji doznajemo da se događaj zbio u Ulici bana Josipa Jelačića gdje je javni red i mir na naričito drzak način i pod utjecajem alkohola remetio muškarac rođen 1966. godine. Nakon verbalne svađe sa ženskom osobom rođenom 1991. godine koja je bila u njegovom društvu, revoltiran je razbio nekoliko čaša, šalicu za kavu i bocu mineralne vode.

Muškarac je uhićen i protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog iz članka 6. Zakona o prekršaju protiv javnog reda i mira, kažu u policiji. Neslužbeno doznajemo da je muškarac iz Pribislavca, a žena iz Murskog Središća. U vrlo kratkom vremenu ovo je već drugo narušavanje javnog reda i mira u tom mjestu.

Podsjetimo, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 29, 26, 25, 22 i dvojica 20-godišnjaka s područja općine Pribislavec te maloljetnik s područja Koprivničko-križevačke županije, počinili kazneno djelo ‘oštećenje tuđe stvari’.

Naime, u petak, 27. svibnja oko 22 sata i 20 minuta u Pribislavcu, Ulici braće Radić, na ugostiteljskom objektu razbili su stakla na vratima i prozorima, dok su na terasi objekta porazbijali stolove i stolice. U vrijeme počinjenja kaznenog djela objekt bio je zatvoren.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko pedeset tisuća kuna, dok će protiv osumnjičenika podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

>>> Šteta 50 tisuća kuna: Sedmorica demolirala kafić u Pribislavcu

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije