Proljetne lige Međimurja u odbojci

Proteklog vikenda odigrane su dvije utakmice Proljetne lige Međimurja u odbojci za seniore. Igrači Peklenice bili su bolji od Vularije 3:0. Prva dva seta bila su 25:20 i 25:21. U trećem setu imala je Vularija čak tri set lopte, no on je ipak otišao na stranu domaćih 29:27.

U Črečanu je ekipa Centrometala bila bolja od Totovca 3:2. Nakon što su poveli 2:0, igrači Centrometala su se opustili i dopustili gostima da izjednače. Na kraju su ipak dobili peti set. U narednom kolu igraju Elting-Centrometal i Totovec-Peklenica.

Kadetsko regionalno prvenstvo

Centrometal je u Nedelišću bio domaćin završnog turnira regionalnog prvenstva za kadetkinje. U sklopu završnice domaće igračice odigrale su dva susreta. Prvo su u sklopu trećeg kola A grupe poražene od ekipe Plavi zmaj iz Duge Rese 2:0, po setovima 25:20 i 25:21.

U razigravanju za peto mjesto osvojile su prvi set 25:21. I u drugom setu su vodile do polovice seta, no tada su gošće zaigrale bolje i s 25:20 izjednačile na 1:1. U odlučujućem setu kod 3:3 ozlijedila se tehničarka Baksa. No i bez nje došle su do meč lopte koju nisu iskoristile. Završilo je 19:17 za gošće.

Generalno nastup Centrometala u natjecanju nadmašio je očekivanja. Jedna pobjeda, jedna utakmica s meč loptom i dva poraza uz solidnu igru protiv jačih protivnica. Bilo je to mnogo bolje nego što su igrale u prvenstvu i dobro iskustvo za narednu sezonu.

Nastupile su Saša Novak, Stela Kovač, Karla Škvorc, Maja Cmrečnjak, Borna Baksa, Ana Treska, Stela Wrana, Mia Vrhar i Brigita Novak, a ekipu je vodio Hrvoje Novak.

Konačni poredak:
1. HAOK Mladost Zagreb
2. OK Varaždin Volley
3. OK Fortis Volta Zagreb
4. OK Plavi zmaj Duga Resa
5. OK Vrbovec
6. OKM Centrometal
7. OK Petrinja
8. OK Čazma

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije