Naleta auta na dijete nije bilo, do ozljeda došlo uslijed pada na rolama

Županijski centar 112 Čakovec u današnjem izvješću je javio kako je u srijedu, 18. svibnja u 16:10 sati zaprimio dojavu o prometnoj nesreći u Čakovcu u Ulici kralja Tomislava.

– Došlo je do naleta osobnog vozila na dijete koje se nalazilo na obilježenom pješačkom prijelazu. Dijete je zadobilo lakše ozlijede, a vozač je napustio mjesto nesreće bez zaustavljanja – javili su iz ŽC 112.

Što se dogodilo upitali smo glasnogovornika PU međimurske Radovana Gačala koji nam je potvrdio da su i oni zaprimili dojavu od ŽC 112. Međutim, nakon izlaska na teren i utvrđivanja svih činjenica došlo se do zaključka da nesreće nije bilo.

– Nakon zaprimljene dojave policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su uz pomoć video nadzora koji se nalazi na zgradi Gradske uprave Grada Čakovca utvrdili kako su pješački prijelaz (na izlazu iz pješačke zone u smjeru zgrade Međimurjepleta) na koturaljkama prelazile tri djevojčice kojom prilikom se jedna spotaknula, pala i lakše ozlijedila.

U tom trenutku u blizini nije bilo nikakvog vozila, što znači da prometne nesreće nije bilo. Sve to nam je potvrdila i svjedokinja koja nam se naknadno javila, kaže Radovan Gačal.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije