U-15 kup: Nogometni turnir s prvoligašima u Strahonincu

Nakon uspješno odrađenog prvog nogometnog kupa koji se održao prošle godine na redu je drugi, sad već možemo nazvati tradicionalni nogometni kup u Strahonincu u kategoriji kadeta, rođenih 2001. god. i mlađi.

Nastupit će renomirani prvoligaški klubovi iz HNL-a: HNK Rijeka, RNK Split, NK Slaven Belupo, NK Lokomotiva ZG, iz susjednih zemalja nam dolaze FK Sarajevo, NK Maribor, FK Vojvodina, naši susjedi iz NK Varaždin i NK Varteks Varaždin te domaćini Škola Nogometa Strahoninec.

Turnir će se održati 26., 27. i 28. svibnja na stadionu u Strahonincu pa stoga pozivamo sve prijatelje sporta da uživo poprate našu budućnost, našu djecu, naše buduće reprezentativce te buduće prvoligaške igrače.

‘Zahvaljujemo se prije svega Općini Strahoninec, načelniku Franji Lehkecu te Međimurskoj županiji i županu Matiji Posavcu što su uvelike pomogli realizaciji i prepoznali potencijal ovog turnira te ostalim donatorima i medijskim pokroviteljima koji će popratiti ovaj događaj.

Na kraju zahvaljujemo članovima Škole Nogometa Strahoninec i ostalim udrugama koji su pripomogli da se turnir održi te vas sve skupa još jednom pozivamo da zajedno sa nama uveličate ovaj sportski događaj.’ – rekli su za naš portal organizatori U-15 kupa iz Škole nogometa Strahoninec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije