‘Scissors’ na seminaru vrhunskog svjetskog frizera Patricka Camerona

>> “Scissors” na seminaru vrhunskog svjetskog frizera Patricka Camerona

Frizerski salon ‘Scissors’ je novootvoreni frizerski salon u Čakovcu, na adresi Josipa Kozarca 15 (u sklopu Pilke). Salon je otvorila Sanja Slaviček koja ima dugogodišnje radno iskustvo u čakovečkim frizerskim salonima, a odnedavno to iskustvo stječe u svojem vlastitom salonu.

7. svibnja 2016. posjetila je seminar MODERN VINTAGE pod vodstvom svjetski poznatog frizera Patricka Camerona, maestra duge kose. Nekonvencionalni i inovativni seminar MODERN VINTAGE baziran je na klasičnim frizerskim tehnikama koje praktično i estetski zadovoljavaju potrebe modernih žena. U fotogaleriji pogledajte neke od fotografija sa seminara.

Patrick Cameron je jedan od najtraženijih frizerskih stilista u svijetu. Svoje je tehničke vještine dijelio na više od dvanaest prestižnih događanja, od The London Hair Collectionsa pa do The World Congressa u Sydneyu. Znanje kreativnog majstora traženo je u cijelom svijetu,a on ga s velikim žarom prenosi na sve dobne skupine, među kojima su i studenti u New Yorku, Novom Zelandu, Australiji, Njemačkoj, Los Angelesu i Dublinu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije