U sudaru na Južnoj čakovečkoj obilaznici teže ozlijeđena 34-godišnjakinja

Kako smo već izvijestili, u subotu, 7. svibnja oko 13 sati i 30 minuta na raskrižju Južne obilaznice grada Čakovca (državna cesta broj 3), te ulica Dr. Tome Bratkovića i Mihovila Pavleka Miškine u Strahonincu, dogodila se teška prometna nesreća.

Vozačica (27) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do ceste s prednošću prolaza nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom zbog čega je vozilom udarila u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka s kojim je upravljala 34-godišnja vozačica.

Uslijed udara osobni automobil kojim je upravljala 27-godišnjakinja sišao je izvan kolnika na uzdignuti pješački otok za razdvajanje prometnih tokova i udario u prometni znak.

Vozilom hitne medicinske pomoći obje vozačice te 20-godišnja putnica iz osobnog automobila kojim je upravljala 27-godišnjakinja, prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Liječničkim pregledom utvrđeno je da su putnica i 27-godišnja vozačica lakše ozlijeđene, dok je 34-godišnja vozačica teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju.

Protiv 27-godišnjeg vozačice zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Proteklog vikenda dogodile se pet prometnih nesreća

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teško, dok su dvije lakše ozlijeđene, te tri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su:
– neprilagođena brzina – tri prometne nesreće,
– nepoštivanje prednosti – jedna prometna nesreća,
– ostale greške – jedna prometna nesreća.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije