Odbojkašice Kaštela rođendansko slavlje okrunile medaljama i peharima

>> Odbojkašice Kaštela rođendansko slavlje okrunile medaljama i peharima

ŽOK KAŠTEL iz Pribislavca priveo je kraju još jednu uspješnu natjecateljsku sezonu. Seniorke su se plasirale u ligu prvaka II.A HOL Centar i sa najmanjim brojem prenesenih bodova napravile odličan posao koji su zaključile pobjedom u posljednjem prvenstvenom kolu u utakmici odigranoj u Domu odbojke u Zagrebu, čime su osvojile 2.mjesto na prvenstvenoj tablici. Pehar i medalje za osvojeni naslov viceprvakinja uručio im je dopredsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Željko Jurčević na finalu odbojkaškog Kup Međimurja odigranom u njihovoj ‘domaćoj’ dvorani u Belici.


Uspješne su ove sezone bile i kadetkinje

Kadetkinje Kaštela su u 3. nacionalnoj odbojkaškoj ligi centar – skupina Sjever također osvojile odlično drugo mjesto.Tu svakako treba spomenuti da su Kaštelove kadetkinje najmlađa ekipa u svojoj ligi, ali to ih ne priječi da borbenošću, željom, ali i kvalitetom pariraju ostalim sastavima. One su svoje medalje i pehare za odličan plasman i već spomenuto drugo mjesto primile iz ruku predsjednika Varaždinskog odbojkaškog saveza Josipa Kleina, tijekom nedavno održanog turnira povodom obilježavanju 20 godina uspješnog rada njihovog kluba.

Finale međimurskog odbojkaškog Kupa za žene šlag na tortu uspješne sezone

Uspješan završetak sportskog natjecanja za odbojkašice Kaštela zasigurno je bila srijeda, 4.svibnja, kada je u sportskoj školskoj dvorani u Belici odigrana utakmica finala Kupa Međimurja u kojoj su snage odmjerile ekipe Kaštela 1 i Kaštela 2. Ovaj put uspješnije su bile igračice Kaštela 1 i slavile rezultatom 3:0 u setovima. Pehare za osvojeno 2.mjesto Kaštelu 2 uručila je predstavnica Međimurskog odbojkaškog saveza Danijela Prprović, dok je pobjednički pehar i medalje osvajačicama Kupa, seniorskoj ekipi ŽOK-a Kaštel predao tajnik Međimurskog odbojkaškog saveza Jadranko Kirić.

Treneri Marko i Željka Obadić i ove sezone su odradili odličan posao na što su im, kaku su naglasili u upravi kluba neizmjerno zahvalni, kao i roditeljima igračica, navijačima i prijateljima kluba koji bez svih njih ne bi bio ono što je danas, najbolji ženski odbojkaški klub u Međimurju. Spomenimo samo, kako bi u odnosu na fantastične rezultate koje odbojkašice Kaštela postižu na svim natjecanjima na kojima nastupaju bilo dobro za njih,ali i cjelokupnu međimursku žensku odbojku da to prepoznaju i neki od potencijalnih sponzora, jer tada bi odbojkaška priča mogla biti još kvalitetnija i ljepša.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije