Polet Pribislavec slavio u derbiju kola

U derbiju 24. kola 1. Međimurske nogometne lige Polet iz Pribislavca je ostvario četvrtu uzastopnu pobjedu protiv Mladosti iz Palinovca. Palfi je u 19. minuti doveo domaćina u vodstvo od 1:0, da bi D. Bašek u 49. povisio rezultat na 2:0. Gosti preko Halića u 54. smanjuju rezultat na 2:1, dok S. Baksa u 71. minuti prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca potvrđuje pobjedu.

Polet je nastupio u sastavu Vibovec, N. Bašek (69. N. Krištofić), Obadić (46. Varga), D. Bašek, N. Posavec, K. Baksa (78. Ujlaki), S. Baksa (77. M. Krištofić), Gajnik, Palfi (84. K. Posavec), Toplek, Kamenić, trener Ivan Dominić.

Galeb je vrlo važnu pobjedu u borbi za opstanak ostvario u Svetoj Mariji pobijedivši Mladost rezultatom od 2:1. F. Igrec je u 41. minuti doveo domaćina u vodstvo od 1:0, da bi Mihoci u 75. te Pigac u 87. pogocima preokrenuli rezultat. Galeb je nastupio u sastavu Fabić, Višnjić, N. Balent, Turk (85. Vuk), Sokač, Fleten, Mihoci, Meznarić (90. Pantaler), Ružman (85. Pigac), Mesarić, R. Balent. Trener Damir Pigac.

Mladost je u Ivanovcu pogocima Nikole Horvata ostvarila očekivanu pobjedu nad Spartakom od 2:0. Pod vodstvom trenera Dragutina Naranđe Mladost je nastupila u sastavu Apostolovski, Z. Možek, Carević (58. N. Horvat), Sačer (67. Talan), Bujan, N. Horvat, Lehkec, Mikić, N. Patafta, Levačić, Trajkov (58. Kamenar).

Trnava je očekivano visoko pobijedila Slobodu iz Mihovljana 6:1. Pogotke za domaće postigli su Magdalenić i Vugrinec po dva te po jedan Jakšić i Mlinarić, dok je za Slobodu strijelac bio Flac. Trnava je nastupila u sastavu Marčec (75. Harmicar), Klarić (46. Igrec), Špoljar (46. Pintar), Farkaš, Markušić (54. Šavora), Mlinarić, Magdalenić, Vugrinec, Jakšić, Baksa, Vlašić (57. Kranjčec), trener Petar Medvar.

Petu uzastopnu pobjedu ostvarili su nogometaši Jedinstva pobijedivši Kraljevčan 38 rezultatom od 1:0. Pogodak vrijedan pobjede postrigao je Rajko Plantak u 14. minuti. Jedinstvo je nastupilo u sastavu Ter, D. Novak, Plantak, Golub, Horvat, T. Miko (47. Borko), Bačan (85. S. Krumpić), Trtinjak, Ladić, D. Miko, M. Novak, trener Roman Trtinjak.

Sloga je 6:0 pobijedila Sokol. Fučko se tri puta upisao u listu strijelaca te po jednom Zoka, Sečan i Obadić. Sloga je igrala u sastavu Mihalković, Ban (46. Borko), Obadić, Glad, Kosalec, Fučko, Murković, Zoka, Caban (65. Đuran), Kolar, Sečan. Trener Tihomir Blažeka.

U Belici Dinamo iz Domašinca je u golijadi savladao BSK rezultatom od 5:4. S. Krznar je u 13. doveo goste u vodstvo, da bi Šarić poravnao rezultat u 20. minuti. Tisaj dovodi goste u 41. minuti u novo vodstvo, da bi Lacković u 52. i Marković u 63. minuti rezultat povećali na visokih 1:4. Mavriček u 68. minuti iz 11m smanjuje rezultat na 2:4, gosti ostaju s igračem manje, ali S. Krznar u 71. goste je odveo na 2:5. Haček u 84. te Buhin u 90. minuti uspijevaju utakmicu učiniti neizvjesnom smanjiti rezultat na 4:5, ali za nešto više nije bilo vremena. Što se tiče suđenja na ovoj utakmici suca Darija Srneca prema riječima delegata Franje Fajsa sve je bilo korektno bez i jedne greške. Dinamo je nastupio u sastavu Novak, Bihar, S. Krznar, Dominić, Tisaj, Lovrenčić, Marković, Marodi, Herman (85. Jakšić), Lacković (90. I. Krznar), Kovač, trener Mario Brez.

Omladinac i Dinamo iz Palovca odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Poveli su Palovčani pogotkom Debelca da bi domaćin izjednačio preko Drka.

PAROVI 25. KOLA (nedjelja, 17 sati): M. SUBOTICA: Spartak – Mladost (Sv. Marija), PALOVEC: Dinamo – Mladost (Ivanovec), MIHOVLJAN: Sloboda – Omladinac (N.S. Rok), D. KRALJEVEC: Kraljevčan ’38 – Trnava (Goričan), PALINOVEC: Mladost – Jedinstvo (G. Mihaljevec), VRATIŠINEC: Sokol – Polet (Pribislavec), ČAKOVEC 10h: Sloga – BSK (Belica), OPOROVEC: Galeb – Dinamo (Domašinec).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije