Vidović s Vidovčanom startao pobjedom

U nedjelju 1. svibnja na prvenstvenoj utakmici 24. kola 2.ŽNL-Skupina A između Vidovčana i Strahoninca (4:3) nakon duljeg vremena ponovno je sjedio 52-godišnji Ivan Vidović- Ico.

On je klupska legenda, a na klupi seniora naslijedio je 45-godišnjeg Damira Ujlakija je Kotoribe koji je momčad napustio iz osobnih razloga otišavši “trbuhom za kruhom”na rad u Njemačku. Vidović je sjeo na klupu seniora nakon što u prethodnom kolu nogometaši bili u Otoku bez trenera i njima priskrbili prvu ovosezonsku pobjedu.

Vidović, čije je porijeklo kotoripsko, je poznato nogometno ime Međimurja. Nogometnu karijeru je započeo u Graničaru i tamo je proveo 10 godina, 25 godina igrao je za seniore Vidovčana i u dva navrata po tri godine u Dubravčanu iz Donje Dubrave, a jedno je vrijeme bio i u Mladosti Sveta Marija. Reći će, u svim klubovima donjomeđimurskog bazena. Danas je još uvijek aktivan u veteranima Vidovčana.

Kao trener seniora radio je u Mladosti Sveta Marija i u Vidovčanu. Nakon kratke stanke počeo je voditi mlade igračke kategorije Vidovčana, a sada je silom prilika morao sjesti ponovno na seniorsku klubu. Hoće li to biti na duže staze ili samo do kraja prvenstva, nije nam znao decidirano reći. Dodao je tek kako mu je želja i cilj momčad držati stabilno i dohvatiti koju mjesto više na prvenstvenoj ljestvici gdje su momentalno šesti sa 40 osvojenih bodova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije