Čak 15 krađa za vikend: Lopovi harali diljem Međimurja

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je pet teških krađa, od kojih PU međimurska izdvaja tri. U noći s 29. na 30. travnja u Gradiščaku, nepoznati počinitelja provali je u tri vikendice, odakle je ukrao razna alkoholna pića i plinsku bocu. Ujedno, pokušao je provaliti u još dvije vikendice, ali u dovršenju kaznenog djela nije uspio.

Između 22. i 30. travnja u Ivanovcu, Ulici Preloge, na obližnjoj šljunčari, nepoznati lopov provalio je bager gusjeničar, vlasništvo autoprijevozničkog obrta. Iz kabine vozača ukrao je auto radio, sunčane naočale i razni alat. Nakon toga iz spremnika goriva ukrao je nekoliko stotina litara dizela.

U noći s 29. na 30. travnja u Mačkovcu, Ulici Balogovec, na obližnjem ribnjaku, nepoznati počinitelj provalio je u ribički dom, vlasništvo lokalnog ŠRD-a, odakle je ukrao nekoliko manometara, komplet za kotlovinu i plinsku bocu s plamenikom. Materijalne štete u navedenim krađama procjenjuju se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Također, tijekom proteklog vikenda evidentirano je deset krađa. U današnjem izvješću policija izdvaja krađu u Čakovcu. U subotu, 30. travnja oko 11 sati i 30 minuta u Čakovcu, Ulici Valenta Morandinija, na gradskoj tržnici, nepoznati lopov s klupice pored prodajnog štanda ukrao je novčanik u kojem se nalazio novac, bankovne kartice i osobni dokumenti.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije