Rukometna podrška akciji ‘hitna je sjeveru bitna’

U subotu Zrinskice igraju posljednji susret u ovoj sezoni koji najavljuje čakovečki strateg Željko Golik:

‘Evo i zadnje najave za utakmicu Zrinskica u sezoni 2015./2016. godine. Sezona završava akcijom i podrškom ‘hitna je sjeveru bitna’. Ženski rukometni klub Zrinski završava natjecateljsku sezonu u subotu 30. travnja s početkom u 19.00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec utakmicom u kojoj imaju za protivnice ekipu Lokomotive Zagreb.

Zrinskice su već prije pet kola ostvarile zacrtani cilj za sezon,a to je bilo da se što prije ostvari opstanak u najelitnijem rangu hrvatskog rukometa za žene i da Čakovec i županija Međimurska imaju stabilnog prvoligaša. Sezona je bila izuzetno naporna, ako se zna da je ekipa Zrinskog u prosjeku vrlo mlada gdje onda i ostvareni rezultat dobiva na dodatnoj težini. Aktivnosti i nakon završenog prvenstva u 1. HRL za žene, a isto tako i u 3. HRL sjever za žene neće prestati, nego će se nastaviti s treninzima .

Utakmica će biti iskorištena u svrhu podrške akciji ‘hitna je sjeveru bitna’ tako da ste pozvani da pozdravite Zrinskice na ostvarenom izuzetnom uspjehu u sezoni 2015./2016., a isto tako da date i svoju podršku akciji.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije