Sportski vikend: Zrinski za kraj s Lokomotivom

Rukometašice Zrinskog u 25. kolu prve lige igraju posljednji ovosezonski susret. Od 19:00 sati u subotu u dvorani Graditeljske škole ugošćuju Lokomotivu. Zrinskice su odradile odličnu sezonu, u ekipi je više hrvatskih reprezentativki i zaslužile su da im u posljednjem susretu napunimo dvoranu i zaplješćemo za sve što su ostvarile.

U subotu s početkom u 16:30 sati, u dvorani Graditeljske škole Čakovec, u sklopu posljednjeg 22. kola II. HRL sjever, rukometaši MRK Čakovec dočekuju ekipu RK Požega.

Povodom Dana Općine Sveti Juraj na Bregu i Dana Međimurske županije, Streljački klub Zelenbor Brezje organizator je finala Kupa Hrvatske u gađanju zračnom puškom i pištoljem. Natjecanje će se održati u nedjelju 1. svibnja u sportskoj dvorani OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu na 30 elektronskih meta. Natjecanje počinje u 9:15 sati, a finala su od 16:00 sati.

Filip Ude za svoju vježbu na konju s hvataljkama u kvalifikacijama turnira Svjetskog kupa u Osijeku dobio je ocjenu 14.900 i kao treći ušao u finale. 30-godišnji Čakovčanin nastup je odradio prema planu bez većih pogrešaka. Iako je Svjetski kup u Osijeku u kalendaru samo tjedan dana nakon kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre, Ude nije dvojio ni sekunde i odlučio je nastupati u najvećem slavonskom gradu. Najbolji hrvatski gimnastičar koji je izborio svoj treći nastup na Olimpijskim igrama za redom, za Osijek je kazao da ima posebno mjesto u njegovom srcu. Izjavio je kako je to njegovo omiljeno gimnastičko natjecanje jer je upravo ovdje osvojio svoje prvo zlato. Finale je na rasporedu u subotu od 17 sati uz prijenos uživo na HTV 4.

U polufinalu nogometnog kupa za žene Katarina Zrinski u subotu u 16:30 sati u Mihovljanu dočekuje Split.

U susretu 3. HNL istok lider Međimurje gostuje kod Višnjevca u subotu u 17:00 sati.

U MŽNL u subotu od 16:30 sati igraju Centrometal – Naprijed, Rudar – Pušćine, Mladost Komet – Nedelišće i Sloboda Slakovec – Zelengaj. U nedjelju će igrati Međimurec – Polet, Jalžabet – Graničar, Varteks – Plitvica i Zadrugar – Novi Marof.

Županijske nogometne lige počinju u 17:00 sati. U 1. ŽNL parovi su: subota Omladinac (Novo Selo Rok) – Dinamo (Palovec), Polet (Pribislavec) – Mladost (Palinovec), Mladost (Ivanovec) – Spartak. Nedjelja Sloga (Čakovec) – Sokol /u 10 sati/, BSK – Dinamo (Domašinec), Mladost (Sveta Marija) – Galeb, Trnava – Sloboda (Mihovljan), Jedinstvo (Gornji Mihaljevec) – Kraljevčan 38.

U susretima 2. ŽNL skupina A sastaju se: subota Bratstvo (Savska Ves) – Budućnost (Miklavec). Nedjelja Vidovčan – Strahoninec, Dubravčan – Borac (Turčišće), Dubrava – ČSK, Draškovec – Drava (Donji Mihaljevec), Jedinstvo (Novo Selo na Dravi) – Croatia, Omladinac (Mačkovec) – Hodošan, Omladinac (Držimurec Strelec) – Otok.

Parovi 2. ŽNL skupina B su: subota Napredak – Trnovec, Vučetinec – Bratstvo (Jurovec), Hajduk (Štrukovec) – Zebanec, Plavi (Peklenica) – Mali Mihaljevec. Nedjelja Venera – Mura, Šenkovec – Zasadbreg 77, Pobjeda – Donji Koncovčak, Sloga (Štrigova) – Hajduk (Brezje).

U 3. ŽNL igrat će: subota Podturen – Mladost (Selanica). Nedjelja Torpedo – Drava (Kuršanec), Bratstvo (Preseka) – Mladost (Dekanovec), Borac (Donji Hrašćan) – Parag, Radnički – Budućnost (Podbrest). Dinamo (Žiškovec) i Jadran su slobodni.

U košarkaškim kvalifikacijama za A – 1 ligu Međimurje u 7. kolu gostuje u Puli kod Stoje.

Športko za predškolce se nastavlja biciklijadom koja će početi u subotu od 11:00 sati kod Starog grada Zrinskih.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije