Matiji Bariću 1. memorijal Damira Debana-Kigena

Stolnoteniski klub Šenkovec je u spomen na prošle godine prerano preminuloga svojega dugogodišnjeg člana Damira Debana – Kigena organizirao memorijalni turnir. Četrdesetoro prijavljenih igrača i igračica, koje je pred početak turnira pozdravio predsjednik kluba Dražen Korent je minutom šutnje odalo počast preminulom kolegi, a zatim prvo odigralo u dvoranama osnovne škole i SC Gorčica odigralo kvalifikacije po skupinama, da bi se razigravanje odigralo u Gorčici.

Najuspješniji na 1. memorijalu, koji će biti tradicionalan, bio je Matija Barić iz varaždinskoga Igea Željezničara, i igrač druge ekipe Šenkovca u 1. Županijskoj ligi, koji je u finalu s 3:0 bio bolji od svojega kolege iz šenkovečke ekipe Rinalda Jurinca, dok su treće mjesto podijelili Michell Čeh iz STK Čakovca i Eugen Šimon iz STK Putjana.

Prethodno u polufinalnim mečevima Barić je bez gubitka seta eliminirao Čeha, Jurinec u pet setova Šimona, a plasman u četvrtfinale izborili su još Dejan Ivanuša iz Lopatinca, Božidar Krnjoul iz Šenkovca i dvije dame, Kaja Popović članica Šenkovca i u županijskoj ligi Putjana 2 i Martina Jukić iz Žabnika u susjednoj Varaždinskoj županiji. Korent je po završetku, uz asistenciju voditeljice turnira Maje Trupković, četvorici najboljih podijelio pokale, a Bariću i prijelazni pokal turnira.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije