Kadeti Mihovljana sedmi u Hrvatskoj

Od petka do nedjelje u Malinskoj na Krku odigrano je ekipno i pojedinačno kadetsko prvenstvo Hrvatske na kojemu su kao najbolja ekipa u regiji igrali i kadeti Mihovljana. Ekipno su u svojoj vrlo jakoj kvalifikacijskoj skupini bili četvrti, nakon što su izgubili sve tri utakmice, od GSTK Zagreba i Pule s po 3:0, a od TIS Ritma 3:2.

Nakon ovakvoga plasmana s Požegom iz Slavonske Požege su razigravali za sedmo mjesto, koje su i osvojili uvjerljivom pobjedom rezultatom 3:0. U sastavu su na prvenstvu igrali Noa Vresk, Niko Vidović, Lovro Varga i Dominik Toplek, a hendikep za njih je bilo neigranje ozlijeđenoga Filipa Vinkovića.

U pojedinačnom dijelu i u igri parova pravo nastupa od njih je imao samo Noa Vresk, koji je još uvijek mlađi kadet pa je igrao u starijoj kategoriji od svoje. Zato ne čudi što je natjecanje završio četvrtim mjestom u skupini izgubivši s po 3:0 od kadeta Karla Franjčeca iz GSTK Zagreba i Doriana Kuzmića iz Pule, a jedan je set uspio oduzeti svojemu vršnjaku Kevinu Dekliću iz umaškoga Maestrala.

S Ivanom Culjakom iz zagrebačkoga TIS Ritma natjecao se i u igri parova, ali ni tu nije bio bolje sreće pa su već u prvom kolu s 3:0 poraženi od kasnijih prvaka Bana i Jakelića iz zagrebačke Mladosti, čiji su članovi inače osvojili prva mjesta u svih šest kategorija. Na prvenstvo je bio pozvan i mladi Kotoripčanin Stjepan Škoda, koji međutim, zbog već poznatih odnosa sa svojim varaždinskim klubom, nije bio prijavljen.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije