Dva zlata, srebro i bronca za KK Globus na Prvenstvu Hrvatske

>> Dva zlata, srebro i bronca za KK Globus na Prvenstvu Hrvatske

U subotu, 23. travnja u Samoboru je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu katama za mlađe uzraste (6-13 godina) u katama. U brojnoj i izuzetno jakoj konkurenciji na ovom Prvenstvu Hrvatske nastupilo je 196 natjecatelja i 37 ekipa iz 42 kluba. Na Prvenstvu su nastupili i mladi karatisti Globusa iz Čakovca koji su osvojili četiri medalje, od čega dvije zlatne, te po jednu srebrnu i brončanu medalju.


Medalje za Karate klub Globus osvojili su:
1. mjesto te naslov prvaka Hrvatske osvojli su: Inga Grgić – kate učenice pojedinačno i Kata team Globus – mlađe kadetkinje (Inga Grgić, Stela Horvat, Sabina Petković) – mlađe kadetkinje kate ekipno,

2. mjesto osvojio je Kata team Globus – mlađi kadeti (Adrijan Fajfar, Roko Štokić, Filip Balent) – mlađi kadeti kate ekipno,

3. mjesto i brončanu medalju osvojio je Adrijan Fajfar – mlađi kadeti kate.



Posebno vrijedi istaknuti vrlo uvjerljiv nastup Inge Grgić koja je u svih šest kola ostvarila maksimalne pobjede rezultatom 5:0. Ovo je njen sedmi turnir kojeg osvaja u nizu i dakako najvredniji. Druga titula državne prvakinje u pojedinačnoj konkurenciji u posljednje tri godine dokaz su kvalitete njezinih nastupa.

Isto tako uvjerljive bile su i članice Kata tima Globus (Inga Grgić, Stela Horvat, Sabina Petković) koje su kroz svoja tri nastupa uvjerljivim pobjedama od 5:0 svladale Slavonski Brod, Poreč i Daruvar te tako obranile naslov prvakinja Hrvatske iz prošle godine.

Na prvenstvu je nastupila i Tea Lena Špoljarić u kategoriji kate učenice gdje je između 48 prijavljenih ostvarila 2 pobjede i 2 poraza te je natjecanje završila među 10 najboljih. Natjecatelje je na Prvenstvu Hrvatske vodio trener Tihomir Grgić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije