Robert Remar: ‘Nije bilo zaleđe’

Donijeli smo video koji smo dobili iz NK Međimurec u kojemu su se okomili na suca koji ih je prema njihovom mišljenju oštetio kod prvog gola ne označivši zaleđe.


Fotografiju smo dobili od našeg čitatelja suca Roberta Remara koji je uvjeren da nema zaleđa: ‘Lopta je već pet metara upućena, a igrač je u liniji, što znači da kad je lopta upućena nije bilo zaleđe jer je napadač bio sigurno par metara iza te linije. Bilo bi korektno da se objavi i ova slika pošto se suca nepotrebno razapelo. Ne treba biti nikakvog komentara, neka čitatelji sami zaključe.’

Iz NK Međimurca dobili smo slijedećei tekst: ‘Sliku suca Remara s dvije paralelne linije nadopunili smo kako bismo dobili kompletnu sliku Remarovog shvaćanja perspektive. Njegovu liniju obojali smo u crveno i povukli do aut linije da vidimo gdje završava.


Zelena linija je linija koja bi po analogiji Remarove “teorije relativnosti perspektive” bila relevantna da se događaj zbio 5-10 metara bliže centru. Ta pak linija na jednoj strani igrališta završava na oko 30 m od gola, dok na drugoj strani završava negdje na ljetnoj terasi obližnjeg ugostiteljskog objekta.

Iako bi ovakva slika, u kojoj je za njega čak i nebitan trenutak predaje lopte, izazvala podsmjeh kod pučkoškolaca, puno ozbiljnije pitanje je s kojim namjerama drugi sudac s ove utakmice radi ovakvu grafičku akrobaciju, kako bi opravdao ovaj potez. Takvu činjenicu, a nakon što smo već na samoj utakmici oštećeni, smatramo vrlo zabrinjavajućom.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije