ŽRK Zrinski kao primjer velike štedljivosti i izvrsne organizacije

Bez obzira što se prvenstvo u prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene primiče kraju aktivnosti u ŽRK Zrinski ne nedostaje. Što se događalo i što je pred nama pitali smo trenera Željka Golika:

‘U subotu je u Maloj Subotici odigrana utakmica 23.kola 1. HRL gdje su Zrinskice za protivnice imale ekipu ŽRK Osijeka. Može se reći da je ostvarena rutinska pobjeda bez obzira da se je utakmici pristupilo malo komotnije jer se mora napomenuti da je cilj kluba za ovu sezonu ostvaren već prije četiri kola, a cilj je bio što prije osvojiti bodove za miran opstanak u ligi.



Zrinski je već druge sezone natjecanja u prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene sa svojim igrama i rezultatima ostvario status stabilnog prvoligaša i trenutno se nalazi na šestom mjestu na tablici s osvojenih 24 boda u konkurenciji 14 klubova.

Utakmica je u Maloj Subotici odigrana u svrhu propagande kvalitetnog sporta u manjim sredinama u čitavom Međimurju i može se ocijeniti kao pun pogodak. Ovim putem Zrinskice zahvaljuju domaćinima, a to su naši prijatelji i ljubitelji rukometa iz Male Subotice gdje je osim besprijekorne organizacije utakmice i domjenak u njihovoj organizaciji bio na visokom nivou.

Zahvaljujemo i svim gledateljima u odlično popunjenoj dvorani na njihovom navijanju koje je pomoglo da se ostvari pobjeda rezultatom 28:20. Zrinski će i dalje raditi na popularizaciji sporta pogotovo ženskog rukometa i mjestima s dvoranom rukometnih dimenzija stojimo na raspolaganju.



Već ovaj vikend ŽRK Zrinski ima naporan program gdje ga očekuju dvije utakmice u dva dana. U svrhu ušteda na našu zamolbu pristala je ekipa Splita 2010 s kojom bi se trebalo igrati za 14 dana da se odigra unaprijed tako da će se u petak 22. travnja u 18:15 sati odigrati utakmica sa ŽRK Split 2010, a dan poslije utakmica s ekipom ŽARK Split u 16:00 sati.

Sama organizacija puta je koncipirana da se uštede vrlo visoka sredstva kao smještaja isto tako i putovanja. Organizaciju smještaja i prehrane su preuzeli članovi kluba i roditelji tako da je smještaj u organizaciji člana kluba Kristijana Hamera, a prehrana u rukama roditelja zbog uštede sredstava koja su i ovako premala za tako zahtjevno natjecanje.

Pozvani su svi subjekti u Čakovcu i Međimurju koji su u mogućnosti i žele podržati projekt kluba koji radi osim na kvaliteti isto tako na masovnosti, a u klubu trenutno aktivno trenira preko 100 djece.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije