Damir Ujlaki (45) zbog ‘više sile’ napustio NK Vidovčan

>> Damir Ujlaki (45) zbog “više sile” napustio NK Vidovčan

Dojmljivo je bilo jučer u Sportskom parku Kalanica u Donjem Vidovcu. Prije prvenstvene nogometne utakmice 2. ŽNL – Skupina A između susjedskog derbija između NK Vidovčan i NK Dubravčan od igrača se oprostio njihov trener Damir Ujlaki (45).

On nakon 2,5 godine marljivoga i upornoga rada odlazi iz njihove sredine i to zbog odlaska u inozemstvo gdje je potražio novo radno mjesto. Igrači su mu za sreću srdačnu stisnuli desnicu, a u ime kluba od njega su se prigodnim poklonom oprostili Monika Cenko i Željko Horvat.

Što su poklonili igrači? Veliku pobjedu od 3:1 protiv vječito teških suparnika, ipak je riječ o susjedskom rivalstvu. – Doviđenja! – rekao je Damir što znači da će se možda jednog dana vratiti u njemu najdraži klub, sredinu u kojoj je će ostati voljen i cijenjen. – Možda ću tada početi raditi s isto tako dragim dečkima kao što su mu bili i ovi, rekao je.

Momčad je ostavio na 5. mjestu prvenstvene ljestvice, dva boda manje od susjeda iz donje Dubrave potajno želeći da na kraju dečki prestignu susjede. Valjda će mu pokušati ostvariti želju. Damir je kotoripskih nogometnih korijena, a cijela mu je obitelj nogometna.

Sinovi su mu također nogometaši. Stariji Vinko igra u Vidovčanu, a mlađi Marko u čakovečkom Međimurju. Šteta što ovome nije svjedočio Blaž Jakupak koji je nažalost, kao nedavno, zbog zdravstvenih tegoba završio u bolnici.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije