Krađa na tržnici u Čakovcu: Građanin uhvatio lopova i predao ga policiji

Danas (utorak) oko podneva u jednoj trgovini na tržnici u Čakovcu dogodila se krađa. Prema prvim neslužbenim informacijama s terena doznajemo da je mladić iz blagajne ukrao više od 5 tisuća kuna.

U policiji su nam zasad samo potvrdili da se krađa dogodila, da su kradljivca uhitili i da je u tijeku policijska obrada. No, kako saznajemo mladić je u ‘u ruke pravde’ dospio zahvaljujući hrabrom i spretnom građaninu koji se tamo našao sasvim slučajno.

– Ja sam na FINI obavljao neke poslove. Odjednom sam začuo kako neka žena glasno viče. Bilo mi je jasno da se nešto dogodilo. Ugledao sam lopova kako trči, zaustavio ga i zadržao do dolaska policije – ispričao nam je građanin koji ne želi javno istupati.

– Meni je je samo drago što se počinitelj uhvatio jer se takva djela teško otkrivaju i često ostanu predmeti neriješeni. A sve je bila čista slučajnost. Na sreću, našao sam se u pravo vrijeme na pravom mjestu – rekao je ovaj hrabar čovjek koji ni jedne sekunde nije dvojio kad je ugledao lopova pred sobom.

U policiji kažu da će se, nakon što se obave krim istraživanja, znati radi li se o kaznenom djelu krađe ili razbojništva. Vjerojatno će i prodavačica dati izjavu nakon što se oporavi od šoka. Iz PU međimurske poručuju kako ovom prilikom žele javno zahvaliti građaninu na pomoći pri hvatanju počinitelja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije