Čak 11 nesreća za vikend: Vozač nakon prometne imao 2,83 promila

Tijekom proteklog vikenda na cestama Međimurja dogodilo se ukupno jedanaest prometnih nesreća, od čega jedna s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i deset nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Neslužbeno doznajemo da je ozlijeđen 25-godišnjak iz Kotoribe koji je u nedjelju 20. ožujka oko 15 sati vozilom sletio van kolnika na cesti između Kotoribe – Donjeg Vidovca, nakon čega se, kako javlja ŽC 112, prevrnuo na bok. Mladi vozač je natukao glavu i istegnuo vratnu kralježnicu, a vozilom je upravljao pod utjecajem alkohola većim od 1,5 promila u krvi. (naslovna fotografija čitatelja)

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su: neprilagođena brzina – tri prometne nesreće, nepoštivanje prednosti – dvije prometne nesreće, nepropisna vožnja unatrag – tri prometne nesreće, nepropisno obilaženje – jedna prometna nesreća te ostale greške – dvije prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,83 promila, utvrđena je kod 46-godišnjeg sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom, koja se dogodila u subotu, 19. ožujka u Čakovcu (ZAVNOH-ova ulica). Neslužbeno doznajemo da je ‘vikend rekoreder’ iz Sivice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije