U Čakovcu održano streličarsko PH za djecu

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec bio je protekle nedjelje domaćin dvoranskog Prvenstva Hrvatske za djecu do 14 godina. Na ovom turniru nastupilo je 93 djece iz 17 klubova Hrvatske. Streličari Čakovca i ovaj su se puta pokazali kao odlični organizatori te su na kraju turnira primili pregršt čestitaka i zahvala za dobro organizirano Prvenstvo.

Najbrojnija ekipa na ovom Prvenstvu, kao i niz prethodnih godina, bili su naši streličari Katarine Zrinski Čakovec nastupivši sa 16 pojedinaca i 4 ekipe ukupno su osvojili 6 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalje.

U stilu olimpijskog luka, konkurencije dječaka do 14 godina, puno bolji od svojih vršnjaka bio je Ivo Maček koji je odlično pucao čitavi turnir i na kraju osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Krešo Vurušić je u ovoj konkurenciji zauzeo 8. mjesto, a Vito Ratajec zauzeo je 11. mjesto. Nastupivši i kao ekipa Maček, Vurušić i Ratajec osvojili su prvo mjesto.

Među dječacima do 12 godina Ivan Lukas Posavec zauzeo je 8. mjesto, Vid Muškinja je 9. mjesto, a Teo Štrukelj 10. mjesto. U ekipnom dijelu su Posavec, Muškinja i Štrukelj osvojili srebrnu medalju. Među djevojčicama do 12 godina Ivona Muškinja osvojila je srebrnu medalju.

U stilu standardnog luka među dječacima do 14 godina Jan Miljan osvojio je brončanu medalju. Fran Kovačić je nakon svih muka s lukom na kraju ipak zauzeo četvrto mjesto, dok je Ian Paska zauzeo sedmo mjesto. U ekipnom dijelu su Miljan, Kovačić i Paska osvojili zlatnu medalju. Među djevojčicama do 14 godina Lucija Lesjak osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju.

U stilu dugi luk Adrijan Hajdarović, u kategoriji dječaka do 14 godina osvojio je zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. U stilu instiktivni luk najbolji je bio Štefan Granatir osvojivši zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Karlo Flajšer je osvojio drugo mjesto, a Leon Kolarić treće mjesto. U ekipnom dijelu su Granatir, Flajšer i Kolarić osvojili zlatnu medalju. U stilu goli luk nastupio je Karlo Murk i osvojio srebrnu medalju.

Svim streličarima čestitamo na osvojenim medaljama. Ovim prvenstvom zaključena je dvoranska sezona i streličari se s prvim danom proljeća nestrpljivo sele na vanjski teren bivše vojarne u Čakovcu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije